Iki Belediyenin Çalisanlari Birbirine Girdi

Kocaeli Sehir Hastanesi’nin etrafinin düzenlenmesi sirasinda iki belediyenin çalisanlari karsi karsiya geldi. Yasananlar üzerine Genel Sekreter Yardimcisi Hasan Aydinlik ile Izmit Belediye Baskani Fatma Kaplan Hürriyet görüstü.

Iki Belediyenin Çalisanlari Birbirine Girdi
Iddiaya göre Izmit Belediyesi ekipleri, sehir yaninda bulunan ve Tavsantepe Mahallesi’nde kalan sokagin asfalt çalismasi için bölgeye gitti. Bu sirada ayni sokakta çalisma yapan Kocaeli Büyüksehir Belediyesi ekipleri ile Izmit Belediyesi çalislari karsi karsiya geldi. Iki grup arasinda zaman zaman kavgalar da yasanirken, Izmit Belediye Baskani Fatma Kaplan Hürriyet bölgeye geldi.

Izmit Belediyesi ile gelen grupta yer alan bir kisi Izmit Belediyesi meclis üyesi Ibrahim Efe’yi ittirdi. Yere düsen Ibrahim Efe’ye Izmit Belediye Baskani Fatma Kaplan Hürriyet ile yaninda bulunanlar, "Kendini yere atiyorsun, numara yapma" diye tepki gösterdi. Bu sirada Fatma Kaplan Hürriyet’in yaninda bulunan bir kisi de yere düstü. Yasananlar an be an kaydedildi.

Ayaga kalkan Ibrahim Efe, "Baskanim bu yapilanlar dogru mu?" diyerek Fatma Kaplan Hürriyet’e tepki gösterdi. Yasananlarin ardindan Kocaeli Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Hasan Aydinlik’ta bölgeye geldi. Fatma Kaplan Hürriyet ile Hasan Aydinlik karsilikli görüsme gerçeklestirdi.

Fatma Kaplan Hürriyet açiklama yapti

Yasananlarin ardindan Fatma Kaplan Hürriyet yaptigi açiklamada, "Lütfen biraz uzlasi. Lütfen beraber hizmet edelim. Birbirimize bilgi verelim. Biz bu konuda erinmeyiz. Tesekkür etmekten de asla gocunmayiz. Sonuçta seçilmis belediye ve belediye baskanlariyiz. Dolayisiyla nezaket geregi birbirimize bilgi vermek çok zor olmasa gerek. Bundan sonra biz yapici tavrimizi devam ettirecegiz. Uzlasi arayisimizi devam ettirecegiz. Insallah bu uzlasi arayisimiza olgunlukla cevap gelir" dedi.

Kaynak: İHA