Türk Yildizlari'ndan Ögrencilere 23 Nisan Hediyesi

Türk Yildizlari, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami dolayisiyla ilkokul ve ortaokul ögrencilerini misafir etti. Ögrenciler, hazirlanan gösteri uçusunu büyük bir ilgiyle izledi.

Türk Yildizlari'ndan Ögrencilere 23 Nisan Hediyesi
Konya Karatay Izzet Bezirci Ilkokulu ve Ulubatli Hasan Imam Hatip Ortaokulu’ndan ögrenciler ögretmenleriyle birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami dolayisiyla düzenlenen etkinlik çerçevesinde Konya 3’üncü Ana Jet Üs Komutanligina geldi. Türk Yildizlari pilotlari tarafindan karsilanan ögrenciler, 134’üncü Akrotim Filo Komutanligini ziyaret etti. Türk Yildizlari pilotlariyla tanisan ögrencilere, Türk Yildizlari’nin tarihi ve izleyecekleri gösteri uçusu hakkinda bilgi verildi.

Ögrenciler daha sonra Türk Yildizlari Akrobasi Timi’ni egitim uçusunu izlemek için jetlerin karsisinda yerini aldi. Türk Yildizlari pilotlarina el sallayan ögrenciler, kendileri için ayrilan bölümde uçaklarin havalanmasi ve gösteri uçusunu takip etti. Yaklasik 1 saat süren gösteri sirasinda büyük heyecan ve cosku yasayan ögrenciler, Türk Yildizlari pilotlari ile tanistiklari için çok mutlu olduklarini ifade etti.

Kaynak: İHA