Husumetlisini Öldürdü, Yakalaninca 'Öldürme Amacim Yoktu' Dedi

Adana’da tartistigi husumetlisini gögsünden vuran zanli tutuklandi. Zanlinin ifadesinde, ‘Öldürme amacim yoktu’ dedigi ögrenildi.

Husumetlisini Öldürdü, Yakalaninca 'Öldürme Amacim Yoktu' Dedi
Edinilen bilgiye göre, olay, 14 Nisan saat 17.30 siralarinda merkez Seyhan ilçesi Çinarli Mahallesi, Ziyapasa Bulvari’nda meydana geldi. Izzet E. (39) aralarinda husumet bulunan Osman Asma (28) ile bulustu. Ikili arasinda çikan tartisma kisa sürede kavgaya dönüstü. Asma’nin, kalçasindan biçakladigi Izzet E. ise ruhsatsiz tabancasiyla karsilik verdi. Silahtan çikan kursunlardan biri Asma’nin gögsüne isabet etti. Agir yarali halde mermilerden kaçmaya çalisan Asma, kanlar içinde kaldirima yigildi. O anlar bir is yerinin kamerasina yansidi. Çevredekilerin taksiyle hastaneye götürdügü Asma, kurtarilamadi.

Cinayet Büro Amirligi ekipleri, yarali halde kaçan Izzet E.’yi olay yerine yakin bir sokakta yakaladi. Asma’nin, olaydan bir gün önce sosyal medya üzerinden tartistigi Izzet E.’ye küfrettigi, cinayetle sonuçlanan kavganin da bu nedenle yasandigi ortaya çikti. Hastanedeki tedavisinin ardindan taburcu edilen Izzet E.’nin ifadesinde, ‘Bana biçakla saldirinca, kendimi korumak için tabancayla ates açtim. Öldürme amacim yoktu’ dedigi ögrenildi.

Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen Izzet E., çikarildigi mahkemece tutuklandi.
Kaynak: İHA