Didim'de Kres Ögrencileri 23 Nisan'i Erken Kutladi

Didim Belediyesi Deniz Yildizlari Kres ve Gündüz Bakimevi ögrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’ni büyük bir cosku ile kutladi.

Didim'de Kres Ögrencileri 23 Nisan'i Erken Kutladi


Saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasi ile baslayan programda konusma yapan Didim Belediye Baskani Hatice Gençay; "Çocuklarimizin hazirladiklari güzel sunumlari birlikte izleyecegiz. Dünyada hiçbir lider yoktur ki, çocuklara bir bayram hediye etsin. Gelecegi de çocuklara, gençlere emanet etsin. Biz Türkiye Cumhuriyeti vatandaslari olarak, Atatürk’ün evlatlari olarak bu emanete sahip çikmak zorundayiz. Çocuklarimizi dogduklari andan itibaren bu bilinç ve kültürle yetistirmek zorundayiz. Bizler degerlerimize sahip çikmaliyiz. Lütfen Cumhuriyetimize sahip çikalim. Çocuklarimiza sahip çikalim, çocuklarimiza armagan edilen bu bayrami, çocuklarimiz doyasiya yasasinlar ki Cumhuriyeti’mizin degerini bugünden itibaren anlasinlar. Katilimlarinizdan dolayi hepinize tesekkür ediyorum" dedi.



Kutlama programi kapsaminda, minik ögrenciler, ögretmenleri ve egitmenleri esliginde hazirlamis olduklari dans gösterilerini sergiledi. Renkli görüntülere sahne olan program, izleyenler tarafindan büyük begeni topladi.

Didim Belediyesi Gençlik Merkezi, DIGEM Sanat Akademisi’nde gerçeklestirilen kutlama törenine, Didim Belediye Baskani Hatice Gençay, Didim Garnizon Komutani Albay Ali Saçan, Belediye Baskan Yardimcisi Aydan Asik Turgut, belediye meclis üyeleri, ögrenciler ve veliler katildi.

Kaynak: İHA