Ankara Büyüksehir Belediyesi, Türkiye Jeoloji Kurultayi'nin Altin Sponsoru Oldu

Ankara Büyüksehir Belediyesi, TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odasi’nin düzenledigi ve bu yil 76’ncisi gerçeklesen Jeoloji Kurultayi’na altin sponsor oldu. Bu yilki ana temasi “Afet Dirençli Kentler” olarak belirlenen kurultayda ulusal ve uluslararasi pek çok firmanin yani sira Ankara Büyüksehir Belediyesi de yer aldi. Kurultaya olan desteklerinden dolayi Büyüksehir Belediyesi adina Afet Isleri Daire Baskani Özkan Erel’e plaket verildi.

Ankara Büyüksehir Belediyesi, Türkiye Jeoloji Kurultayi'nin Altin Sponsoru Oldu
Ankara Büyüksehir Belediyesi, Türk Mühendis ve Mimar Odalari Birligi (TMMOB) Jeoloji Mühendisleri Odasi’nin düzenledigi ve bu yil 76’ncisi gerçeklesen Jeoloji Kurultayi’na altin sponsor olarak katildi.

Ankara Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlügü Kültür Sitesi’nde (MTA) düzenlenen kurultayin açilis törenine; Afet Isleri Daire Baskani Özkan Erel, Kültür ve Tabiat Varliklari Daire Baskani Bekir Ödemis’in yani sira TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odasi Yönetim Kurulu Baskani Hüseyin Alan, Maden Tetkik Arama Genel Müdür Yardimcisi Hasim Agrili, AFAD Baskanligi, Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürü Prof. Dr. Orhan Tatar, TÜRKIYE Petrolleri Anonim Ortakligi Genel Müdürü Ahmet Türkoglu, TÜBITAK Baskani Prof. Dr. Hasan Mandal ve çok sayida davetli katildi.

Ana Tema: Afet Dirençli Kentler

Bu yilki ana temasi “Afet Dirençli Kentler” olarak belirlenen kurultayda ulusal ve uluslararasi pek çok firmanin yani sira Ankara Büyüksehir Belediyesi de yer aldi. Kurultaya olan desteklerinden dolayi Büyüksehir Belediyesi adina Afet Isleri Daire Baskani Özkan Erel’e plaket verildi.

Ankara Büyüksehir Belediyesi olarak Jeoloji Kurultayi’na bu yil da sponsor olmaktan dolayi büyük mutluluk yasadiklarini söyleyen Afet Isleri Daire Baskani Özkan Erel su ifadeleri kullandi:

“Bu yil 76’ncisi düzenlenen Türkiye Jeoloji Kurultayi’nda Ankara Büyüksehir Belediyesi olarak yerimizi aldik. Afet Dirençli Kentler temali Jeoloji Kurultayi’nda bizler de Ankara Büyüksehir Belediyesi olarak tüm hazirliklarimizi yapmis, tüm önlemlerimizi almis afetlere karsi hazir halde dirençli sehirler olusturma anlaminda da çalismalarimizi yapmis bulunmaktayiz ve Türkiye Jeoloji Mühendisleri odasi ile ortak çalismalarimizi da sürdürmekteyiz”

Afet Isleri Daire Baskani Özkan Erel, Afet Dirençli Kentsel Altyapi Sistemleri oturumunun moderatörlügünü üstlenirken, kurultayda kurulan stantta VR gözlükle deprem simülasyonu oynatildi.
Kaynak: İHA