Afyonkarahisar'da Siginmacilarin Kaçak Is Yerleri Kapatildi

Afyonkarahisar Belediyesi Zabita Müdürlügü ekipleri kent genelinde yaptiklari denetimde is yeri açma ve çalisma ruhsati bulunmadigi halde faaliyet gösteren siginmacilara ait isyerlerini kapatti.

Afyonkarahisar'da Siginmacilarin Kaçak Is Yerleri Kapatildi
Belediye Baskani Burcu Köksal’in bizzat katildigi denetimlerde kaçak olarak isletildigi tespit edilen dükkânlar mühürlendi. Zabita Müdürlügü ekiplerince 5 farkli noktada tespit edilen is yerlerinin faaliyetleri durduruldu. Erenler Mahallesi’nde spor salonu, Cumhuriyet Mahallesi’nde tatlici, Dumlupinar, Sahipata ve Marulcu Mahallelerinde bakkal olarak is yeri açma ve çalisma ruhsati bulunmadigi halde faaliyet gösteren siginmacilarin isyerleri Baskan Köksal’in talimatlariyla kapatildi.

“Afyon’dan ayrilmalari için ne gerekiyorsa yapacagim”

Baskan Köksal, denetimlerinden ardindan sosyal medya hesabindan yaptigi açiklamada ise sunlari söyledi:

“Bugün Zabita ekiplerimizle birlikte sehrimizde is yeri açma ve çalisma ruhsati bulunmadigi halde faaliyet gösteren siginmacilara ait is yerlerinin faaliyetlerine son verdik. Erenler Mahallesi’nde Spor Salonu, Cumhuriyet Mahallesi’nde tatlici, Dumlupinar, Sahipata ve Marulcu Mahallelerinde bakkal dükkani olan is yerlerini mühürledik. Söz verdigim gibi Afyonkarahisar’da Suriyeli mülteciler olmak üzere tüm mültecilerin is yeri açmalarina engel olacagim, sehrimizden ayrilmalari için ne gerekiyorsa yapacagim. Amasiz, fakatsiz, lakinsiz gönderecegiz Afyonkarahisar’dan.”
Kaynak: İHA