Kadiköy'de Kontrolden Çikan Otomobil Direge Çarpti Açiklamasi 3 Yarali

Kadiköy’de sahil yolunda seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettigi otomobil yol kenarindaki direge çarpti. Çarpmanin etkisiyle savrulan otomobil kaldirima çikarak durabildi. Kazada, otomobilde bulunan 3 kisi yaralandi.

Kadiköy'de Kontrolden Çikan Otomobil Direge Çarpti Açiklamasi 3 Yarali


Kaza, Kadiköy ilçesi Suadiye Mahallesi Çetin Emeç Bulvari üzerinde saat 01.30 siralarinda meydana geldi. Iddiaya göre, 34 SIE 76 plakali otomobilin sürücüsü Emirhan Salih Sahbaz, seyir halindeyken aracinin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çikan otomobil, direge vurarak kaldirima çikti ve güçlükle durdu. Araçta sikisan Halil Can Gözüm itfaiye ekiplerinin titiz çalismasiyla çikarildi. Sürücü ve yolcu konumunda bulunan kisi de ekipler tarafindan araçtan çikarilip ekiplerine teslim etti. Yaralilar ambulans ile hastaneye kaldirilirken polis ekipleri de çevrede ve yolda güvenlik önlemi aldi. Kaza yapan aracin çekiciye yüklenerek götürülmesinin ardinda yolda trafik akisi normale döndü.

Kazayi gören vatandas Tuna Canpolat, "Biz olay yerine 1 dakika sonra geldik, vallahi durumlari çok kötü. Galiba hizini alamamis, hizini alamayinca da virajdan girerken direge çarpmis. Allah yardimcisi olsun" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA