Yangin Sigortalarinda Etkin Hasar Yönetimi Egitim Serisi, Quick Tower Ev Sahipliginde Gerçeklesti

KASIDER-Kadin Sigortacilar Dernegi’nin Quick Sigorta destegiyle düzenledigi Yangin Sigortalarinda Etkin Hasar Yönetimi Egitim Serisi, Quick Tower ev sahipliginde gerçeklesti.

Yangin Sigortalarinda Etkin Hasar Yönetimi Egitim Serisi, Quick Tower Ev Sahipliginde Gerçeklesti
Türk sigorta sektörünün duayen hasar yöneticilerinin katkilariyla zenginlesen egitim serisi, sektör profesyonellerine yangin sigortalarinda etkin hasar yönetimi konusunda kapsamli bir bilgi sundu. Quick Tower’in ev sahipliginde 17 Nisan’da gerçeklesen etkinlikte 20’den fazla egitmen yer alirken katilimcilarin egitim sertifikalarinin TSEV’de yapilacak sinav sonrasi Sigorta Haftasi’nda dagitilacagi duyuruldu.

Egitimde Türk Ticaret Kanunu & Genel Sartlar ilgili bölümleri, yangin restorasyonlarinda dikkat edilmesi gerekecek tüm hususlar, Türkiye’de bir ilk ve tek olan ve yangin hasarlarinda hasar mahalline götürülerek önemli bir fark olusturan ve büyük katma deger saglayan gezici tir laboratuvarinin Hendek’te ziyaret edilmesi ve burada canli örnekler ile saha egitimi alinmasi, bugüne kadar yapilan büyük restorasyon hasarlarinin incelenmesi gibi birçok konu ele alindi.

“Quick Sigorta gibi kuruluslarin destegi önemli”

KASIDER Baskan Sema Tüfekçiler, “Egitime katilan tüm egitmenlerimize bizlere aktardiklari tecrübe ve deneyimleri için çok tesekkürlerimizi sunuyoruz. Sektörde egitime verdigimiz önem kiymetli sponsorlarimiz ile hayata geçiriliyor. Bu egitimde mekani ve öglen yemegi için bize destek veren, bizlerin her daim yaninda olan ve KASIDER’in kiymetli bir partneri olan Maher Holding Sigorta Grubu’na çok tesekkür ediyoruz” dedi.

BIMTES CEO’su Cemil Islikçi ise sunlari aktardi:

"KASIDER’in düzenledigi bu kiymetli egitime sponsorluk yapmaktan dolayi gurur duyuyoruz. Egitimde yer alan tüm egitmenlere ve katilimcilara tesekkür ederiz. Quick Sigorta gibi önemli kuruluslarin destegiyle, sektördeki egitim ve bilgi paylasimi daha da güçleniyor."

“Daha güçlü bir sigorta toplulugu olusturmamiza yardimci oluyor”

Maher Holding Sigorta Grubu Baskani Ahmet Yasar, ev sahipligi yapmaktan duyduklari memnuniyeti söyle ifade etti:

"Quick Sigorta ve Corpus Sigorta’dan olusan Maher Holding Sigorta Grubu olarak, egitime ve KASIDER’e destek vermekten büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Bu tür inisiyatifler, sektördeki bilgi ve deneyimi artirarak daha güçlü bir sigorta toplulugu olusturmamiza yardimci oluyor. Bu degerli egitim serisinin, sektördeki genç yeteneklerin yetismesine ve bilgi birikiminin artmasina katki saglayacagini düsünüyorum. Quick Sigorta ve Corpus Sigorta ileriye dönük olarak da sektörün egitim ve gelisimine olan destegini her zaman sürdürmeye devam edecek.”
Kaynak: İHA