Sultangazi Belediye Baskani Dursun, Prestij Caddesinde Yerinde Inceleme Yapti

Sultangazi Belediyesi, ilçenin çehresini degistiren prestij cadde yapim çalismalarina devam ediyor. Yapilan düzenlemelerle yeni görünümüne kavusan Cebeci Mahallesi prestij caddesinde yapilan çalismalari yerinde inceleyen Belediye Baskani Abdurrahman Dursun, vatandasla bol bol sohbet etti.

Sultangazi Belediye Baskani Dursun, Prestij Caddesinde Yerinde Inceleme Yapti
Ilçenin modern bir görünüme kavusmasi için ‘Prestij Cadde’ uygulamalarina hiz veren Sultangazi Belediyesi, proje kapsaminda ilçe genelinde havai hatlari yer altina alarak sokak ve caddelere yeni aydinlatma direkleri yerlestiriyor. Mevcut prestij caddeler de yenilenerek caddelerin daha estetik görünüme kavusmasi saglaniyor. Sultangazi Belediye binasinin karsisindaki Cebeci Mahallesi prestij caddesi olan 2486. Sokak’ta komsulardan gelen talepler dogrultusunda çalisma baslatildi. Caddenin peyzaj çalismasiyla daha rengarenk bir görünüme kavusmasi saglanirken caddede bulunan bank, çöp kovasi gibi kent mobilyalari da yenileriyle degistirildi. Sultangazi Belediye Baskani Abdurrahman Dursun, prestij cadde düzenlemesini yerinde inceledi. Esnaf ve vatandasla bol bol sohbet eden Belediye Baskani Abdurrahman Dursun, prestij cadde uygulamasi hakkinda komsularinin fikrini aldi.

“Komsularimiz yapilan düzenlemelerden duyduklari memnuniyeti bizlere ilettiler”

Sultangazi Belediye Baskani Abdurrahman Dursun, “Prestij cadde uygulamamizla ilçemize estetik bir görünüm kazandirmaya devam ediyoruz. Mevcut prestij caddelerimizi de yenileyerek daha modern bir görünüme kavusturuyoruz. Cebeci Mahallesi prestij caddemizi de komsularimizdan gelen talepler dogrultusunda yeni görünümüne kavusturduk. Komsularimiz yapilan düzenlemelerden duyduklari memnuniyeti bizlere ilettiler. Onlarin görüsleri, talepleri bizler için çok kiymetli” dedi.

Kaynak: İHA