Polisler Ögrencilerin Mektuplarini Karsiliksiz Birakmadi

Bitlis’te Güroymak Ilçe Emniyet Müdürlügünde görev yapan polis memurlari, kendilerine mektup gönderen Çorum’daki ögrencilerin mektuplarini karsiliksiz birakmadi.

Polisler Ögrencilerin Mektuplarini Karsiliksiz Birakmadi
Yaklasik bir ay önce Çorum merkez Fatih Sultan Mehmet Ilkokulu’nda görev yapan ve kendi babasi da terör gazisi polis memuru olan Gülten Cevizci’nin ögrencileri, Bitlis’in Güroymak ilçesindeki polis agabeylerine duygu yüklü mektuplar yolladi. Gönderilen mektuplari tek tek okuyan polis memurlari, bu jesti karsiliksiz birakmayarak, ögrencilere hem mektup hem de çesitli hediyeler yolladi.

Konuyla ilgili Bitlis Valiliginden yapilan açiklamada, “14-20 Nisan Sehitler Haftasi münasebetiyle ögrencilerimizin mektuplarina karsilik olarak Güroymak Ilçe Emniyet Müdürlügümüzde görevli personellerimiz tarafindan ögrencilerimize mektuplar yazildi. Yazilan mektuplar ve Güroymak Kaymakami Mehmet Zahid Uzun’un hediyeleri ögrencilerimize ulastirildi” denildi.

Güroymak’tan mektuplar sinif ögretmeni Gülten Cevizci tarafindan ögrencilere takdim edilirken, yine gönderilen hediyeler de tek tek çocuklara verildi.

Gülten Cevizci, Bitlis Emniyet Müdürlügüne tesekkür ederek, “Bizler bugün okullarimizda rahat rahat ders isleyebiliyorsak bu vatan için canini seve seve feda eden sehitlerimizin ve emniyet güçlerimizin sayesindedir” dedi.

Kaynak: İHA