Küçükçekmece Belediye Meclisi'nde 2023 Yili Faaliyet Raporu Oy Çokluguyla Kabul Edildi

Küçükçekmece Belediye Meclisi’nin 2024 yili Nisan ayi 2. birlesim toplantisi Küçükçekmece Belediye Baskani Kemal Çebi’nin katilimiyla gerçeklestirildi. Meclis Baskanvekili Gökhan Gümüsdag baskanliginda yapilan toplantida, 2023 yili faaliyet raporu görüsülerek, oy çokluguyla kabul edildi.

Küçükçekmece Belediye Meclisi'nde 2023 Yili Faaliyet Raporu Oy Çokluguyla Kabul Edildi
Küçükçekmece Belediye Meclisi Nisan ayi 2. birlesimi Meclis Baskanvekili Gökhan Gümüsdag baskanliginda gerçeklestirildi.

Toplantida, 2023 yili faaliyet raporu görüsüldü. Küçükçekmece Belediyesi 2023 Yili Faaliyet Raporu 27 kabul, 14 red oyuyla, oy çokluguyla kabul edildi.

"Küçükçekmece’miz için çalismaya devam edecegiz"

CHP ve AK Parti grup baskanvekilleri ve meclis üyelerinin faaliyet ve komisyon raporlari degerlendirmelerinin ardindan kürsüye gelen Küçükçekmece Belediye Baskani Kemal Çebi, “Öncelikle Sehitler Haftasi vesilesiyle, bir milletin var olus mücadelesinde en büyük bedeli ödeyen kahramanlarimizi anarak baslamak istiyorum. Sehitler Haftasi’nda vatanimiz için canlarini feda eden tüm sehitlerimizi rahmetle, minnetle ve saygiyla aniyorum. Küçükçekmece Belediyesi olarak göreve geldigimiz gün itibariyla esitlik ve adalet kavramlarini hep önemsedik. Geçen 5 yilin üzerine yeniden Belediye Baskani olarak seçilmek ve görevimize devam ediyor olmak Küçükçekmece’mize karsi sorumluluklarimizi artirmistir. 2019 yilinda göreve geldigimizde ’kentte esitlik, kentte adalet, kente sevgi ve saygi’ mottosuyla yola çikarak her projemizi bu degerler üzerine insa ettik. Ulasimdan, yesil alanlara, egitimden saglik hizmetlerine kadar her alanda erisilebilirlik ve yüksek standartlarda hizmet sunma hedefi ile kentlinin bu hizmetten esit yararlanmasini saglamak için çalistik ve önümüzdeki dönemde de Küçükçekmece Planlama Ofisimizle yapacagimiz projelerde hizmetlerimizi her gün bir adim daha ileri tasiyacagiz. Görev süremiz boyunca siz degerli meclis üyelerimizin de bu kutsal görevi yerine getirirken, gösterecegi özveri ve katkilarin farkindayim. Hep birlikte Küçükçekmece’mizi refah içinde, daha güzel bir kent haline getirmek için çalismaya devam edecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA