Bagcilar'da Silahli Saldiri Açiklamasi 2 Yarali

Bagcilar’da seyir halindeki motosikleti durduran sahis, 2 kisiyi silahla vurdu. Saldirida 2 kisi yaralanirken, çevredeki 4 araca da mermi isabet etti.

Olay, saat 18.00 siralarinda Bagcilar Yildiztepe Mahallesi 514. Sokak üzerinde meydana geldi. Iddiaya göre, seyir halinde olan motosikleti durduran Hakan Sükür P., motorsikleteki Dogukan S. ve arkasinda olan Serhat T.’ye ates açti. Açilan ates sonrasinda Dogukan S. ve Serhat T. yaralanirken, saldiriyi gerçeklestiren sahis olay yerinden kaçti. Çevredekilerin ihbari üzerine olay yerine saglik ve emniyet ekipleri sevk edildi. Yaralilar ambulansla hastaneye kaldirildi. Kaçan Hakan Sükür P., polis ekiplerinin çalismasi sonucu yakalanarak gözaltina aldi. Saldiri sirasinda olay yerindeki 4 araçta ve bir is yerinde maddi hasar meydana geldi.

Gerçeklesen saldirida araci hasar gören Burak Özkaya, "Aradilar beni çatisma çikmis dediler. Mahallede çatisma çikmis kapismislar, 4 tane arabaya mermi gelmis. Arabalarda zarar var, bir de kuaföre mermi gelmis" dedi.

Kaynak: İHA