25 Bin TL'lik Saç Bakimi Yaptirip Elini Kollunu Sallayarak Gitti

Denizli’de sosyal medya üzerinden fiyat ve randevu alarak gittigi güzellik merkezinde 7 saatlik islem yaptiran kadin, 25 bin liralik hesabi ödemek için para çekme bahanesiyle ticari taksiye binerek ayrildi. Çantasini da birakip giden ve bir daha dönmeyen kadinin, ayni yöntemle baska isletmelerde de bakim yaptirdigi ortaya çikti.

25 Bin TL'lik Saç Bakimi Yaptirip Elini Kollunu Sallayarak Gitti
Denizli’de bir güzellik merkezine sosyal medya üzerinden ulasan kadin, yaptiracagi islemleri söyleyerek fiyat bilgisi aldi. Daha sonra randevu olusturan kadin, merkeze gelerek islemlerini yaptirmaya basladi.

7 saat süren islemlerin bitmesinin ardindan hiçbir sey demeden disari çikan kadin isletme önüne gelen ticari taksiye binerek ayrildi. Is yeri sahiplerinin taksinin önünü keserek durdurdu. 25 bin TL’lik islem yaptiran kadin is yeri sahiplerine banka ATM’sinden para çekecegini ve içeride çantasini biraktigi bahanesini söyleyerek ticari taksi ile merkezden ayrildi. Binlerce TL’lik islem yaptirarak isletmeden ayrilan müsterisine bir daha ulasamayan is yeri sahibi Bahar Sagun ise savciliga giderek suç duyurusunda bulundu.

Kadinin rahat tavirlari pes dedirtti

Is yeri güvenlik kameralarina yansiyan görüntülerde kadinin isletmeye girerek bos koltuga oturmasi ve bekleyisi görülüyor. 7 saat süren islemlerin tamamlanmasinin ardindan kadin müsteri hiçbir sey demeden isletmeden ayrilarak gelen ticari taksiye biniyor.

Olayin 12 Nisan’da meydana geldigini ifade eden isletme sahibi Bahar Sagun, müsterilerini kendilerine sosyal medya üzerinden yazdigini ve 25 TL olarak fiyatta anlastiklarini ifade etti.

Kadinin salona geldikten sonra istedigi saçi seçtigini ve islemlere basladiklarini kaydeden Sagun, “Saçinda normalde kaynak islemi varmis, biz onlari söktük ve tekrardan platin saçlari bayana taktik. Kadin aslinda çok rahatti, yemegini yedi burada. Protez tirnak islemi yaptirdi, botoks yaptirdi, bunlari yaptirirken çok rahatti. Bu islemler 7 saat sürdü. Islem esnasinda kafasinin telefondan hiçbir sekilde kaldirmiyor, telefondan oyun oynuyor, bizimle iletisim kurmuyordu. Islem bitmesine yakin biz bayana ’Ödemeyi nakit mi, kartla mi yapacaksiniz’ diye sorduk. Bize ’Arkadaslarim parayi getirecek’ dedi, biz de güvendik” ifadelerini kullandi.

Ayni kadin ayni yöntemi baska isletmede de uygulamis

Kadinin hiçbir sey demeden gelen taksiye bindigini ifade eden isletme sahibi Sagun, “Taksiye dogru yöneldi bayan. Biz zannediyoruz ki parayi alip bize geri verecek ama taksiye bindi. Taksiye bindigi an biz taksicinin durmasini istedik. Parayi ödemedigini söyledik. Taksici üstümüze sürdü, sonra durdu. Içinden iki tane adam indi. Adamlar üzerimize yürüyünce biz parayi ödemedigini söyledik. Adamlar bize kadinin parayi çekip getirecegini söyledi.

Biz inanmadik ama adamlar ’Biz kefiliz’ dediler. Kadin bize ’Çantam var içeride’ dedi.

Çantasi var ama çantasinin içi bombos. Kefil olarak burada kalan adamlar sonra ’Biz bayani tanimiyoruz’ dediler. Bu kadinin bulunmasini istiyoruz. Diger meslektaslarimda uyariyorum. Lütfen dikkat etsinler. Bu olaydan sonra baska arkadaslarla görüstügümüzde ayni kadininin baska bir saç kaynak merkezine de aynisini yaptigini ögrendik. Bunun önüne geçilmesini istiyorum. 25 bin TL zararim var emegimizin karsiligini bekliyoruz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA