1600 Çocuk CSO Ile Birlikte Sahne Alacak

Denizli Büyüksehir Belediye Konservatuari Çocuk Korosu ve Orkestrasi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’na özel iki muhtesem konsere imza atacak. 20 Nisan’da Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami konseri düzenleyecek koro ve orkestra, 23 Nisan’da da CSO ve Denizli Devlet Okullari Çocuk Korolarinda yer alan 1600 çocukla birlikte sahne alacak.

1600 Çocuk CSO Ile Birlikte Sahne Alacak


Denizli Büyüksehir Belediye Konservatuari Çocuk Korosu ve Orkestrasi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami kutlamalari kapsaminda bir ilki gerçeklestirerek iki muhtesem konsere imza atacak. Denizli Büyüksehir Belediye Konservatuari Çocuk Korosu ve Orkestrasi etkinlikler kapsaminda ilk olarak 20 Nisan Cumartesi günü saat 20.00’de Büyüksehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami” konseri ile sahne alacak. Çocuklar, tüm Denizlililerin davetli oldugu ücretsiz konserde birbirinden güzel sarkilar seslendirecek. Ikinci konser ise 23 Nisan Sali günü saat 20.00’de Pamukkale Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Kapali Spor Salonu’nda düzenlenecek. Burada, Cumhurbaskanligi Senfoni Orkestrasi (CSO) ve Denizli Devlet Okullari Çocuk Korolari’nda yer alan 1600 çocuk “Haydi Çocuklar Birlikte Sarki Söyleyelim” konserinde sahne alacak. Konseri Sef Cemi’i Can Deliorman yönetecek.

Baskan Çavusoglu çocuklari ziyaret etti, basarilar diledi

Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Bülent Nuri Çavusoglu, 23 Nisan kutlamalari kapsaminda iki muhtesem konsere hazirlanan Denizli Büyüksehir Belediye Konservatuari Çocuk Korosu ve Orkestrasi’ni ziyaret etti. Denizli Büyüksehir Belediyesi Meclis Baskanvekili Ali Marim’in da eslik ettigi ziyarette, bir süre çalismalari dinleyen Baskan Çavusoglu çocuklara basarilar dileyerek, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarina armagan ettigi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’ni Denizli’de cosku içinde kutlayacaklarini belirtti.

Kaynak: İHA