Izmir'de Dehset Açiklamasi Biri 8 Kez Biçakladi, Digeri Ates Etti

Izmir’in Karabaglar ilçesinde, sanayi esnafinin yol verme kavgasinda taraflardan birisinin 8 kez biçakladigi yaraliya, yanindaki diger sahis da tabancayla ates etti. Mermilerin isabet etmedigi yarali, hastaneye kaldirildi.

Izmir'de Dehset Açiklamasi Biri 8 Kez Biçakladi, Digeri Ates Etti
Olay, aksam saatlerinde Karabaglar Sanayi Sitesi 5908 Sokak’ta meydana geldi. Sanayide esnaf olan Aslan I. (46) ile Aykut A. (31) ve Hüseyin A. (22) arasinda araçlarinda seyir halindeyken yol verme tartismasi çikti. Olayin büyümesi üzerine Hüseyin A. yanindaki biçakla Aslan I.’yi karin bölgesinden 8 kez biçaklarken, Aykut A. ise tabancayla yaraliya ates etti. Çevredeki vatandaslarin ihbari üzerine adrese polis ve 112 Acil Saglik ekipleri sevk edildi. Mermilerin isabet etmedigi ancak aldigi biçak darbeleriyle durumu agir olan Aslan I. saglik ekiplerinin ilk müdahalesinin ardindan Buca Seyfi Demirsoy Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirildi. Yaralinin hastanedeki tedavisinin sürdügü ögrenildi.

Öte yandan, sokakta inceleme yapan polis ekiplerince olayda kullanilan biçak ve iki adet kovan ele geçirilirken, 35 PLY 95 plakali araçla kaçan süphelileri yakalamak için baslatilan çalismalarin sürdügü ögrenildi.
Kaynak: İHA