Küçükçekmece'de Kurye Olduklarini Söyleyerek Girdikleri Sitede Hirsizlik Yapan 2 Süpheli Tutuklandi

Küçükçekmece’de kendilerini kurye olarak tanitip girdikleri sitede hirsizlik yaptigi belirlenen 2 süpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Küçükçekmece'de Kurye Olduklarini Söyleyerek Girdikleri Sitede Hirsizlik Yapan 2 Süpheli Tutuklandi
Istanbul Emniyet Müdürlügü, 12 Nisan’da Küçükçekmece Atakent Mahallesi’nde meydana gelen 3 farkli "evden hirsizlik” ve “konut dokunulmazligi ihlali” suçlariyla ilgili genis kapsamli çalisma baslatti. Polis ekiplerince yürütülen saha çalismalarinda, apartmanlardaki kameralar ile çevrede bulunan güvenlik kamera kayitlari detayli bir sekilde incelendi. Inceleme sonucunda süphelilerin E.S. ve S.S. oldugu tespit edildi. Çalismalarini sürdüren polis ekipleri, süphelilerin sitelere kendilerini kurye firmasi personeli olarak tanitarak girdigini ve bir ikamet adresine girerek telefon çaldiklarini belirledi. Sahislarin ayni zamanda bazi apartmanlara demir korkuluklar üzerinden atlayarak girdigi ve bir süre çevreyi gözlemledikleri de tespit edildi. 2 süpheli, ayni gün kiskivrak yakalanarak gözaltina alindi.

Süphelilerin yapilan sorgulamalarinda çok sayida suç kayitlari oldugu belirlendi. Çalinan cep telefonu ise polis ekipleri tarafindan ele geçirilerek sahibine teslim edildi. Emniyetteki islemleri tamamlanan E.S. ve S.S., “evden hirsizlik” ve “konut dokunulmazligi ihlali” suçlarindan sevk edildikleri adli makamlar tarafindan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA