Baskan Akin, Bayram Tatilini Hemsehrileriyle Geçirdi

Balikesir Büyüksehir Belediye Baskani Akin, bayram tatilini hemsehrileriyle geçirdi . Baskan Ahmet Akin, görev süresi boyunca her zaman halkin içinde olacagini ve seffaf yönetim anlayisini benimseyecegini vurguladi.

Baskan Akin, Bayram Tatilini Hemsehrileriyle Geçirdi
31 Mart Yerel Seçimleri’nde hemserilerinin teveccühüyle Balikesir Büyüksehir Belediye Baskanligi görevine gelen Ahmet Akin, 9 günlük bayram tatili boyunca durdurak bilmeden sehri karis karis dolasarak hemsehrileriyle kucaklasip, bayramlarini kutladi. 9 gün boyunca; Altieylül, Karesi, Gönen, Susurluk, Sindirgi, Ayvalik, Gömeç, Burhaniye, Edremit’i ziyaret eden Baskan Ahmet Akin son gün de Bandirma ve Erdek’le birlikte toplamda 11 ilçede hemsehrileriyle bulustu. Bandirma ve Erdek belediyeleri ile ilçe baskanliklarini da ziyaret eden Baskan Ahmet Akin, Bandirma Belediyesi’nin düzenledigi El Emegi Alisveris Günleri’nde ve mahalle ziyaretlerinde vatandaslarla bir araya geldi. Bes yillik görev süresi boyunca her zaman halkin içinde ve yaninda olacagini vurgulayan Baskan Ahmet Akin’i, vatandaslar her gittigi ilçede büyük bir sevgi seli ve içtenlikle karsiladi.

‘Ayrim yok, herkes kazanacak’

Bayram sonrasinda da ilçe ziyaretlerine devam edecegini söyleyen Baskan Ahmet Akin “74 yil sonra tarih yazdiniz, helal olsun. Olusturdugumuz Kuvayi Milliye Ittifaki’ni devam ettirecegiz. Bütün vatandaslarimizla birlik ve beraberlik içerisinde, kimseyi ayirmadan, ötekilestirmeden, ‘önce insan’ diyen anlayisla sosyal demokrat bir belediyecilik nasil olur tüm Türkiye’ye gösterecegiz. Birlik, beraberlik içerisinde Balikesir’i, kalkindiracagiz. 20 ilçe belediyemizde ayrim yapmayacagiz. Kepsut da Dursunbey de Bigadiç de Havran da kazanacak. Ayrim olmayacak çünkü ayrimcilik bizim kitabimizda yok. Bizde; birlestirme var, beraberlik var, sevgi var, insanlik var. Bunu bütün memleketimize gösterecegiz” diye konustu.

’Yapilan tüm islerimizi herkes görecek’

Çalismalara basladiklarini ifade eden Baskan Ahmet Akin "Büyüksehir Belediye Meclisimizi yapacagiz ve Balikesir’imizi yepyeni bir yönetimle, herkesi kucaklayan bir anlayisla, hakkini yemeyen, hakkini iade eden bir anlayisla yönetecegiz. Açik, seffaf bir yönetimle yapilan tüm islerimizi herkes görecek. Ben daha neyi devraldigimizi açiklamadim. Asla enkaz siyaseti yapmayacagiz, isimize bakacagiz. Allah’imizdan aldigimiz güçle, milletimizden güç ve sevgiyle bütün verdigimiz sözlerin altindan kalkacagiz. Rakamlari açikladigim zaman siz de göreceksiniz. Ilk meclisimizi yapmamizin ardindan vatandaslarimiza neyi teslim aldigimizi açiklayacagiz” dedi.

Dogmamis evlatlarin hakkinin yenmeyecegini, yedirilmeyecegini vurgulayan Baskan Ahmet Akin, “Yapilan tüm isleri, maliyetleriyle beraber vatandaslarimizla paylasacagiz. Balikesir, 20 ilçesiyle Atatürk kentidir, cumhuriyet kentidir. Her kösesinde Kuvayi Milliye’nin izleri vardir. Balikesir’imiz tüm ilçeleriyle; milliyetçidir, demokrattir, cumhuriyetçidir ve Atatürkçü’dür” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA