Edremit Belediye Baskani Mehmet Ertas, Ilk Nikahi Kiydi

Edremit Belediye Baskani Mehmet Ertas, göreve basladiktan sonra ilk nikah törenini gerçeklestirdi. Altinoluk Ayhan Sahenk Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende, Gülban Bastuz ve Onur Çolak çiftinin nikahini kiyarak mutluluguna taniklik etti.

Edremit Belediye Baskani Mehmet Ertas, Ilk Nikahi Kiydi
31 Mart yerel seçimlerinde CHP’den Edremit Belediye Baskani seçilen Mehmet Ertas, ilk nikahini kiydi. Altinoluk Mahallesi’nde ki Ayhan Sahenk Kültür Merkezi’nde Baskan Ertas, Gülban Bastuz ve Onur Çolak çiftinin akdini gerçeklestirirken çiftin sahitliklerini ise CHP Parti Meclisi Üyesi Mehmet Tüm ve CHP Edremit Ilçe Baskani Emin Yalçintas yapti. Nikah törenine çiftin yakinlari ve davetliler de katilim gösterdi.

Baskan Ertas, mutlu bir birlikteligin baslangicina taniklik etmekten dolayi duydugu memnuniyeti dile getirerek genç çifti ve ailelerini tebrik etti. Ayrica, toplumun her aninda yanlarinda olmaktan dolayi mutluluk duydugunu ifade etti.

Çift, nikah sonrasi yakin çevreleriyle birlikte mutluluklarini paylasirken, nikah töreni katilimcilari da çifte ömür boyu mutluluklar diledi.
Kaynak: İHA