Balikesir Büyüksehi Belediye Baskani Akin, 'Kaybedecek Bir Dakikamiz Bile Yok'

31 Mart seçimlerinin ardindan Ayvalik’a gelen Balikesir Büyüksehir Belediye Baskani Ahmet Akin, kent merkezi ve 20 ilçesinde yapilacak çalismalara bir an önce baslamak için start verdi. Ayvalik’ta CHP Ilçe Baskanligi ile Belediye Baskani Mesut Ergin’e yönelik tesekkür ziyaretlerinde bulunan Baskan Akin, “Meselelerin çözümü için yapacagimiz çalismalara baslayabilmek için bir dakika bile vaktimiz yok” dedi.

Balikesir Büyüksehi Belediye Baskani Akin, 'Kaybedecek Bir Dakikamiz Bile Yok'
Ayvalik Belediye Baskani Mesut Ergin’i makaminda ziyaret ederek, yeniden belediye baskanligi görevine seçildigi için kutlayan Balikesir Büyüksehir Belediye Baskani Ahmet Akin, belediye meclis üyeleriyle de bir süre sohbet etti.

Gazetecilerin sorularini yanitlayan Baskan Akin, Türkiye’nin en önemli tatil merkezlerinden biri olan Ayvalik’ta, Belediye Baskani Mesut Ergin ile tam bir mutabakat içerisinde çalismalar yapacaklarini vurguladi.

Ayvalik’in çok uzun zamandan bu yana süre gelen bütün sorunlarinin çözümü için hazirlanacak projeleri bir an önce hayata geçirmek istediklerini belirten Ahmet Akin, “Bunun için de bir an evvel çalismalara baslayacagiz. Bugün; büyüksehir belediyesinin yetkililerini çagirdim. Onlardan brifing alarak, bir an önce islerimize baslayacagiz. Zaman kaybedecek bir dakikamiz bile yok.” dedi.

Balikesir Büyüksehir Belediye Baskani Akin, Ayvalik’in en büyük sorunlarindan biri olan kanalizasyon, su ve yol gibi alt yapi sorunlarinin ortadan kalkmasi için de bir an önce dügmeye basacaklarinin mesajlarini verdi.
Kaynak: İHA