Bayramda Güzel Havayi Firsat Bilen Solugu Yaylada Aldi

Ramazan Bayrami’nda güzel havayi firsat bilen vatandaslar, solugu Sakarya’nin 1725 rakimli Hendek Dikmen Yaylasi’nda aldi. Burada ailesiyle piknik yapmaya gelen vatandaslar, bayramin tadini doyasiya çikardi.

Bayramda Güzel Havayi Firsat Bilen Solugu Yaylada Aldi
Ramazan Bayrami’nda vatandaslar solugu, 1725 rakimli Hendek Dikmen Yaylasi’nda aldi. Piknik ve gezeme gayesiyle bölgeye yapilan ziyaretlerde vatandaslar hem bayramin hem de güzel havanin tadini çikardi. Yaylanin ziyaret edilmesi gerektigini belirten Kerem Ayvaz, "9 günlük tatil için Dikmen Yaylasi’na geldik. Mangal yaparak egleniyoruz. Dikmen, ormanlik alani çok olan bir bölgedir. Yaz aylarinda da derelerde yüzüyoruz" dedi.

Dilek Pektemek, "Ailecek piknik yapmaya, eglenmeye geldik. Bayramlarda burada toplanmayi seviyoruz ve güzel bir ani oluyor" diye konustu.



"Doganin tadini çikariyoruz"

Istanbul’dan Dikmen Yaylasi’na gelen Enes Kahraman ise "25 yildir buraya geliyorum. Burasi bizim köyümüz gibi oldu. Istanbul’dan geldigimiz zaman Trabzon’daki ayni gelenegi yasiyoruz. Biz ziyaret ve bayram vesilesiyle geldik" ifadelerini kullandi.

Yaylanin havasini çok sevdigini söyleyen Ilker Özer de, "Burayi sik sik ziyaret edip vakit geçiriyorum. Akrabalar da burayi görmek istedi. Hep birlikte doganin tadini çikariyoruz" seklinde konustu.

Kaynak: İHA