Istanbul'da Bayramda Vapur Sirasi Yogunlugu

Ramazan Bayrami’nin ikinci gününde güzel havayi firsat bilen yerli ve yabanci turistler solugu sahilde aldi. Çok sayida yerli ve yabanci turistin ugrak yeri olan Eminönü’nde yogunluk olustururken, vapurlara binmek isteyen çok sayida turistin olusturdugu yogunluk havadan görüntülendi.

Istanbul'da Bayramda Vapur Sirasi Yogunlugu
Ramazan Bayrami’nin ikinci gününde Istanbul’da bulunan yerli ve yabanci turistler Eminönü’ne akin etti. 9 günlük bayram tatilini degerlendirmek isteyen yerli ve yabanci turistler Anadolu Yakasi’na geçmek ve Bogaz turu yapmak isteyince Eminönü Iskelesi’nde yogunluk olustu. Vapurlari kullanmak isteyen yerli ve yabanci turistlerin iskelede olusturdugu yogunluk havadan görüntülendi. Iskele önünde olusan uzun kuyruk ise görüntülere yansidi.

Bayram tatilini Istanbul’da gezerek degerlendiren Mevlüde Saar, “Her yer çok güzel. Hava da çok güzel. Laleleri gördük. Camileri ziyaret ettik. Çoluk çocuk herkes. Insanlar çok güzel” ifadelerini kullandi.

“Eminönü’nü gezdik”

Bayram için Çorum’dan Istanbul’a gezmeye geldigini ifade eden Yusuf Kurt ise, “Bayrami Istanbul’a gelerek degerlendirdik. Buralari geziyoruz bayagi bir. Ayasofya’yi gezdik. Topkapi’ya gezdik. Eminönü’nü gezdik. Galata Kulesi’ne baktim” dedi.

Kaynak: İHA