CHP, 16 Siyasi Partinin Bayram Ziyaretine Ev Sahipligi Yapti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), aralarinda AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ve IYI Parti gibi Türk siyaset tarihinde aktif olarak faaliyet gösteren 16 siyasi partiden olusan heyetleri kabul etti.

Ramazan Bayrami dolayisiyla siyasi partilerin bayram ziyaretleri gerçeklesti. Bu çerçevede CHP, aralarinda AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ve IYI Parti gibi Türk siyaset tarihinde aktif olarak faaliyet gösteren 16 siyasi partiden olusan heyetleri, CHP Kadin Kollari Genel Baskani ve Genel Baskan Yardimcisi Aylin Nazliaka baskanligindaki heyet partinin Genel Merkez binasinda karsiladi.

Sabah saat 09.30’da ilk olarak AK Parti heyetiyle baslayan ve 16.30’da Milli Yol Partisi heyeti ile son bulan bayram görüsmeleri, 15’er dakikalik aralarla gerçeklesti.

Görüsme sirasinda parti heyetleri, 31 Mart’ta gerçeklestirilen Mahalli Idareler Genel Seçimleri sonrasi ortaya çikan sonuç hakkinda degerlendirmelerde bulundu.

Parti heyetleri arasinda gerçeklesen ziyaretlerde Ramazan Bayrami dolayisiyla basta Filistin olmak üzere bütün dünyada barisin, huzurun, refahin ve kardeslik duygusunun daha da yükselmesi temennisinde bulunuldu.
Kaynak: İHA