Eyüpsultan'da Minibüs Ile Motosiklet Çarpisti Açiklamasi 2 Ölü

Eyüpsultan’da minibüs ile çarpisan motosikletli 2 kisi hayatini kaybetti. Kazaya karisan 3 kisi gözaltina alinirken, yaklasik 1 ay önce Yazar Eylem Tok’un oglu da ayni yerde kazaya karisarak Oguz Murat Aci’nin ölümüne neden olmustu.

Eyüpsultan'da Minibüs Ile Motosiklet Çarpisti Açiklamasi 2 Ölü
Kaza, aksam saatlerinde Eyüpsultan Mithatpasa Mahallesi Davutpasa Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, cadde üzerinde seyreden motosiklet sürücüsü ile minibüs soförü çarpisti. Çarpismanin etkisiyle motosikletli 2 kisi metrelerce savruldu. Ihbar üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alirken saglik ekipleri motosiklet üzerinde bulunan Salih Y. ve Emirhan D. isimli sahislarin olay yerinde hayatini kaybettigini belirledi. Polis ekipleri kazaya iliskin çalisma baslatirken minibüs sürücüsü Musa T. ile araç içerisinde bulunan Bünyamin T., Sehabettin T. ve Emrah T. gözaltina alindi. Olayla ilgili olarak gözaltina alinan sürücü Musa T. isimli sahis “taksirle öldürme” suçundan hakkinda yürütülen tahkikat islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilecek.

Öte yandan ayni cadde üzerinde yaklasik 1 ay önce Yazar Eylem Tok’un oglu T.C. de kaza yapmis ve Oguz Murat Aci’nin ölümüne neden olmustu.
Kaynak: İHA