Ankara'da Yagma Olayina Karisan Sahis Tutuklandi

Ankara’nin Mamak ilçesinde bir sarküteri dükkaninin cebir ve siddet yoluyla kendisine teslim edilmesi için is yeri sahibini tehdit eden sahis tutuklandi.

Ankara'da Yagma Olayina Karisan Sahis Tutuklandi
Ankara Emniyet Müdürlügü Organize Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ekipleri Mamak’ta E.S. ve beraberindeki 3 kisinin, bir sarküteri dükkanini cebir ve siddet yoluyla kendi üzerlerine almak için is yeri sahibini ölümle tehdit ettigini belirledi. Ekipler süphelileri yakalamak üzere çalisma baslatti ve sahislarin ayni araç içerisinde Izmir’den Ankara istikametine hareket ettiklerini tespit etti.

Emniyet güçleri süphelilerin bulundugu araci Ankara girisinde durdurarak E.S., B.K. ve D.M. isimli sahislari gözaltina aldi. Sahislarin yapilan üst aramalarinda çökmeye çalistiklari is yeri sahibine ait toplam degeri 2 milyon 500 bin Türk Lirasi olan 3 adet çek ele geçirildi.

Adli makamlara sevk edilen süphelilerden, B.K ve D.M isimli sahislar 1 ay boyunca konutu terk etmeme ve adli kontrol sarti ile serbest birakilirken, E.S. isimli sahis çikarildigi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA