Pendik'te Yol Ortasinda Biçakla Tehdit Savuran Minibüs Soförü Yakalandi

Istanbul Pendik’te servis soförünü biçakla tehdit eden, kendisini uyaran kadina ise tekme atan minibüs soförü yakalandi.

Pendik'te Yol Ortasinda Biçakla Tehdit Savuran Minibüs Soförü Yakalandi
Pendik’te 30 Mart 2024 tarihinde, hatli minibüs soförü ile servis minibüsü soförü arasinda trafik nedeniyle tartisma çikti. Elinde biçak bulunduran minibüs soförü tartistigi soförün yanina biçak ile giderek tartismaya devam etti. Biçakli sahis, kendisini sakinlestirmeye çalisan kadina da tekme atti.

Polis ekipleri, görüntüler üzerine harekete geçti. Yapilan incelemelerde, bir yolcu minibüsünün sevk ve idaresini saglayan E.B. isimli sahsin, yol verme nedeniyle tartistigi farkli bir araç sürücüsünü biçak ile tehdit ettigi belirlendi. Kendisini olay yerinden uzaklastirmaya çalisan kadina tekme atan süpheli sahis ayni gün yakalanarak gözaltina alindi. Sahsa yönelik yapilan sorgulamada çesitli suçlardan kaydi oldugu belirlendi ve olayda kullandigi biçak ele geçirildi. Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen süpheli E.B. hakkinda adli kontrol hükümleri uygulandi.
Kaynak: İHA