Hasan Akgün'den Yeni Bir Rekor Açiklamasi 7 Kez Üst Üste Kazandi

CHP’nin Büyükçekmece Belediye Baskan Adayi olan mevcut Belediye Baskani Dr. Hasan Akgün, resmi olmayan sonuçlara göre oylarin yüzde 48,04’ünü alarak 7’nci kez seçildi. Akgün’ün zaferi Büyükçekmece halki tarafindan büyük bir coskuyla karsilandi.

Hasan Akgün'den Yeni Bir Rekor Açiklamasi 7 Kez Üst Üste Kazandi
Sandiklarin açilmasiyla birlikte CHP Büyükçekmece Seçim Koordinasyon Merkezi önünde toplanmaya baslayan Büyükçekmeceliler gecenin ilerleyen saatlerine kadar Belediye Baskani Dr. Hasan Akgün’ü beklediler. Seçim Koordinasyon Merkezi’ne gelen Baskan Akgün burada sevgi gösterileri ile karsilandi.

"Mazbatami operasyona maruz kalan arkadaslarima gönderiyorum"

Burada bir konusma yapan Akgün, 7 kez üst üste belediye baskanligi koltuguna oturmanin Türkiye’de bugüne kadar kimseye nasip olmadigina vurgu yaparak söyle konustu:

"Allah’a çok sükür halkimizin bu teveccühünün degerini bugüne kadar bildim. Bugünden sonra da ekiplerimle beraber, arkadaslarimla beraber ayni sekilde bilecegiz. Sorumlulugumuzu biliyoruz. Daha büyük sorumluluk yüklendigimizi biliyoruz. Gece gündüz çalisarak halkimizi daha çok mutlu ederek daha mutlu Büyükçekmeceliler, daha benzersiz Büyükçekmece yolunda emin adimlarla kesinlikle yürüyecegiz. Insallah Yüce Allah da bizim yardimcimiz olacaktir. Ayrica her seçimde Büyükçekmece’de seçimden 1-2 ay önce bana operasyon düzenlemislerdir. 7 seçimde 5 operasyon. Seçimden sonra da ‘pardon, bir sey yok’ demislerdir. O operasyon gören arkadaslarima bu mazbatami gönderiyorum. Operasyon gören arkadaslarimiz bu sehrin kalkinmasina büyük katki saglayan, Istanbul’un en yetismis belediyecilerinden birileridir. Ne yaparsaniz yapin dogru bir tanedir, iki tane degildir. Biz dogru yolda yürümeye devam edecegiz. Bu kadar yerel seçimlerde devletin bütün kurum ve kuruluslarini seferber etmenin Türk demokrasisine hiçbir faydasi olmadigini, zarar verdigini hatta bize puan kazandirdigini aldigimiz sonuçlardan gördük. Sonuç Büyük Istanbul halki, Büyükçekmece ailemiz, 86 milyonluk Türkiye bugün iktidara ‘dur’ demistir ve tek basina sahaya çikan Cumhuriyet Halk Partisi ve digerleri halkimiz bir yeni misyon yüklemistir. Bunu hem biz çok iyi bilecegiz hem de iktidar bunu iyi anlamasi lazim. Bu saatten sonra görev bizde, sorumluluk bizde. Ülkenin gelecegini biz üstlenecegiz. Ülkemize, milletimize, memleketimize, Büyükçekmece ailemize ve tüm yarisa çikmis kazanmis arkadaslarimiza yeni görevlerinde basarilar diliyorum. Hayirli olmasini diliyorum. Ülkemize, milletimize, memleketimize hayirli isler yapacagimiza inaniyorum. Birlikte tam gaz, tam yol ileri devam edecegiz."
Kaynak: İHA