Belediye Baskani Zaferini Kizi Ile Karsilikli Zeybek Oynayarak Kutladi

Antalya’nin Kemer ilçesinde 31 Mart yerel seçimlerinde resmi olmayan sonuçlara göre seçimi kazanan ve Belediye Baskanligi görevini sürdüren Kemer Belediye Baskani Necati Topaloglu, seçim sonucunu kizi Tülay Civelek ile karsilikli olarak zeybek oynayarak kutladi.

Belediye Baskani Zaferini Kizi Ile Karsilikli Zeybek Oynayarak Kutladi
31 Mart yerel seçimlerinin ardindan dün aksam saatlerinde Kemer Belediye Baskani Necati Topaloglu’nun seçimi kazanmasinin hemen ardindan yüzlerce vatandas Kemer Belediyesi önünde toplandi.

Seçim bürosundan Kemer Belediyesi önüne kadar yürüyerek vatandaslari selamlayan Baskan Topaloglu’na esi Fikriye Topaloglu, Baskan Yardimcisi Emin Gül ve esi Hale Gül, partililer, belediye meclis üyesi adaylari ve vatandaslar eslik etti.

Baskan Topaloglu, Kemer Belediyesi önünde kurulan sahneye çikarak burada bir konusma yapti. Seçimin herhangi bir olay yasanmadan tamamlanmasindan dolayi duydugu memnuniyeti ifade eden Baskan Topaloglu, seçimi Kemer halkinin kazandigini belirterek yaptiklari hizmetlerin artarak devam edecegini söyledi.

Topaloglu, “Kemer hizmete oy verdi. Bize oy vereni de vermeyeni de kucakliyor ve bagrimiza basiyoruz. Sizleri seviyoruz” diye konustu.

Konusmalarin ardindan Baskan Topaloglu, kizi Tülay Civelek ile karsilikli olarak zeybek oynadi. Kemer Belediye Baskani Necati Topaloglu ayrica yaptigi açiklamada, vatandaslarin Kemer Belediyesi’ne kutlama için çiçek göndermek yerine hayir kurumlarina bagista bulunmasi çagrisinda da bulundu.
Kaynak: İHA