MHP'li Tabarogullari Açiklamasi 'Yasanilabilir Hekimhan'i Herkes Arzuluyor'

Istanbul’da yasayan hemserileri ile bir araya gelen Cumhur Ittifakinin MHP’li Hekimhan Belediye Baskan Adayi Memet Tabarogullari, “Yasanabilir Hekimhan’i herkes arzuluyor” dedi.

MHP'li Tabarogullari Açiklamasi 'Yasanilabilir Hekimhan'i Herkes Arzuluyor'
Hekimhan ilçesindeki esnaf ve mahalle ziyaretlerini yogun sekilde sürdüren MHP’li Hekimhan Belediye Baskan adayi Tabarogullari, Istanbul’da Pendik Malatyalilar Dernegi üyeleri ile bir araya geldi. Pendik Malatyalilar Dernek Baskani Ismet Kaya ile görüs alis verisinde bulunan Tabarogullari, “31 mart yerel seçimlerini gurbetteki hemsehrilerimiz de yakindan takip ediyor. Hekimhanlilar, ilçelerinin geri kalmasindan ve gelisememesinden yana sitemli. Hekimhan’nin hak ettigi gelismislik düzeyine yükselmesini istiyorlar. Onlarla projelerimizi paylastik. Görüyoruz ki Hekimhanlilar degisimi arzuluyor. Biz inaniyoruz ki Hekimhan tercihini yapacak ve Hekimhan 31 mart sonrasi hizli adimlarla yeni bir yasama dogru ilerleyecek. Yasanabilir Hekimhan’i herkes arzuluyor“seklinde konustu.

Cumhur ittifakinin adayi MHP’li Memet Tabarogullari, Istanbul’da yaptigi toplantilar da Hekimhan’li hemsehrileri ile sohbet etti ve 31 mart sonrasi hayata geçirmeyi hedefledigi projelerini anlatti.
Kaynak: İHA