AK Parti Il Baskani Güngör; 'Bugün Demokrasi Sölenini Hep Birlikte Yasiyoruz'

Denizli’de AK Parti Il Baskani Yücel Güngör, “Çok güzel bir günde, demokrasi bayramimizi birlikte yasiyoruz. Sandiktan çikacak sonuç, ilçelerimize, ilimize ülkemize hayir getirsin” dedi.

AK Parti Il Baskani Güngör; 'Bugün Demokrasi Sölenini Hep Birlikte Yasiyoruz'


Denizli’de AK Parti Il Baskani Yücel Güngör, yerel seçimler kapsaminda oyunu Esi Çigdem Güngör ile birlikte Gültepe Resat Vural Ilkokulu 2159 nolu sandik ta kullandi. Okul girisinde vatandaslarin yogun ilgisiyle karsilanan Il Baskani Güngör, sandik görevlilerine kolayliklar diledi.

Oyunu kullandiktan sonra kisa bir açiklama yapan Il Baskani Güngör, “Aylardir sürdürdügümüz yogun seçim çalismalarini geride biraktik. Tüm teskilat üyelerimizle birlikte sahadaydik. Bugünde vatandaslik görevimizi yerine getirmek için sandik baslarindayiz. Aziz milletimizden mutlaka sandiklara giderek oylarini kullanmalarini, hür iradelerini sandiga yansitmalarini bir kez daha istiyorum. Bugün demokrasimizin en güzel bayrami. Artik sözde, mühür de karar da aziz milletimizin. Sandiktan çikacak her sonuç basimizin tacidir. Halkimizin kararinin üstüne karar tanimayiz. Seçimin, oy sayiminin huzurla ve güvenle sürmesi için teskilatlarimizla sandik görevlilerimizle, bina okul sorumlularimizla bizler görevlerimizin basindayiz. Tüm adaylarimiza, meclis üyesi adaylarimiza muhtarlarimiza basarilar diliyorum. Ilçelerimiz için, hemserilerimiz için ilimiz için hayirlisi ne ise o olsun” dedi.

Kaynak: İHA