Ankara-Tatvan Turistik Tren Seferleriyle Ilgili Istisare Toplantisi Yapildi

Ilk seferi 17 Nisan 2024 tarihinde gerçeklestirilecek olan Ankara-Tatvan turistik tren seferi ile ilgili Bitlis’in Tatvan ilçesinde istisare toplantisi düzenlendi.

Ankara-Tatvan Turistik Tren Seferleriyle Ilgili Istisare Toplantisi Yapildi
Tatvan Ticaret ve Sanayi Odasi (TATSO) ev sahipliginde, konaklama tesisi temsilcileri, seyahat acente temsilcileri ve turizm ile ilgili faaliyet yürüten firma temsilcilerinin katilimiyla düzenlenen toplantida, baslayacak olan turistik seferlerinin bölgenin tanitimina saglayacagi katkilar ele alinarak, yapilmasi gereken hazirliklar masaya yatirildi. Karsilama programi, konaklama ve gezilecek mekanlarin da istisare edildigi toplantida bilgi ve fikir alisverislerinde bulunularak gerekli görev dagilimlari yapildi.

Il Kültür ve Turizm Müdürü Ali Fuat Eker’in turistik seferlerin son durumuyla ilgili bilgileri aktarirken, Il Kültür ve Turizm Sube Müdürü Metin Çoban da yapilacak hazirliklar ve hazirliklarin son durumuyla ilgili bilgileri paylasti.

Baslayacak seferlerin ilin tanitimi ve turizm getirisine saglayacagi katkilara vurgu yapan TATSO Baskani Bilal Adabag da, organizasyonun amaçlanan hedefe ulasmasi noktasinda oda olarak üzerlerine düsen görevi yerine getirmeye hazir olduklarini ifade etti.

Kamu ve özel sektör isbirligi ile ilk seferi 17 Nisan 2024 tarihinde gerçeklestirilecek olan seferi karsilamaya simdiden hazir olduklarini kaydeden Adabag, turistleri birçok dogal güzelligi bir arada sunan Bitlis’e davet etti.

Düzenlenen toplanti yapilan istisarelerle sona erdi.

Toplantiya TATSO Baskani Bilal Adabag, Il Kültür ve Turizm Müdürü Ali Fuat Eker, Il Kültür ve Turizm Sube Müdürü Metin Çoban ve TATSO Baskan Yardimcisi Yilmaz Lebit katildi.

Kaynak: İHA