YEDAS'tan Çorum'da Enerji Alt Yapisi Güçlendiren Dev Yatirim

Yesilirmak Elektrik Dagitim A.S., Çorum’da yaptigi dev yatirim ile enerji altyapisini güçlendirmeye devam ediyor.

YEDAS'tan Çorum'da Enerji Alt Yapisi Güçlendiren Dev Yatirim
Samsun, Ordu, Çorum, Amasya ve Sinop illerinde yaklasik 3 milyon kisiye hizmet veren Yesilirmak Elektrik Dagitim A.S. (YEDAS), kaliteli ve kesintisiz enerji saglamak hedefi ile çalismalarini sürdürüyor. Bu çerçevede, Çorum’da yapilan dev yatirim ile enerji altyapisi güçlendirilmeye devam ediliyor.

“Sehre deger katan projelere destek oluyoruz”

Çalismalarla ilgili bilgi veren YEDAS Çorum Bölge Müdürü Bahadir Tanriverdi, “YEDAS olarak, yatirim faaliyetlerimize hiz kesmeden devam ediyoruz. Temel hedefimiz, her zaman oldugu gibi müsteri memnuniyetini ön planda tutarak kesintisiz ve kaliteli enerji sunmak. Bu çerçevede 2023 yilinda bölgede yaptigimiz toplam yatirim 165 milyon TL’yi buldu” dedi.

Çorum Zanaatkarlar Sitesi’nde yaptiklari çalisma ile ilgili de bilgi aktaran Tanriverdi, “Bine yakin is yerinin konumlandirilacagi ve sehrimizin farkli bölgelerindeki esnaflarin tek bir çati altinda toplanacagi bu projeye katki saglamak bizler için çok kiymetli. Bu projede enerji altyapisini tamamlamak adina su ana kadar toplam 20 bin metre alçak gerilim, 13 bin metre orta gerilim kablosu, 215 aydinlatma diregi ve 262 adet led aydinlatma montajini yaptik. Bunun yani sira teknolojik modüler kapali hücre sistemlerini devreye alarak bölgede toplam 19 milyon TL yatirim yaptik. Sehrimize deger katan projelere her zaman destek olmaya devam edecegiz” diye konustu.

Çorum Zanaatkarlar Sitesi’nden YEDAS’a tesekkür

Zanaatkar Kooperatifi Baskani Mustafa Findikçi, “Sehrimizin farkli bölgelerinde hizmet veren esnafimizi tek bir çati altinda birlestirecek modern sanayi projemizi teslim etmeden önce, tüm elektrik altyapimizin tamamlanmasini saglayan YEDAS ekibine tesekkür ederim” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA