MHP'li Tabarogullari Açiklamasi 'Terk Edilen Degil, Tercih Edilen Hekimhan'i Insa Edecegiz'

31 Mart yerel seçimlerinde son günlere yaklasilirken, Hekimhan’da cumhur ittifakinin MHP’li belediye baskan adayi Memet Tabarogullari, gün içinde esnaflari ve vatandaslari ziyaret ederken, aksamlari ise iftar programlarinda Hekimhanlilar ile bulusuyor. Tabarogullari, Hekimhan’nin cumhur ittifakinin hizmetleriyle bulusmaya hazirlandigini ifade ederken, “Terk edilen degil, tercih edilen Hekimhan’i insa edecegiz” dedi.

MHP'li Tabarogullari Açiklamasi  'Terk Edilen Degil, Tercih Edilen Hekimhan'i Insa Edecegiz'
Son hafta Hekimhan’daki seçim çalismalarina hiz veren belediye baskan adayi Tabarogullari’na destek amaçli Hekimhan’da bulunan MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoglu, MHP Il Baskani Gökhan Gök’ün yani sira AK Parti eski milletvekillerinden Öznur Çalik’ta mahalle gezilerine ve esnaf ziyaretlerine katiliyor. Olusturulan kalabalik konvoylarla mahalleleri gezen Tabarogullari, gittigi her mahallede ise büyük cosku ile karsilaniyor.

Ziyaretlere katilan AK Parti Malatya eski milletvekillerinden Öznur Çalik, “Hekimhan Cumhur ittifakinin basarili belediyecilik hizmetlerine kavusmali. Biz Hekimhan’a çok önemli hizmetler yaptik. Ancak yerel yönetimde de ayni hizmet temposunu yakalamaliyiz. Sevgili hocamiz Memet Tabarogullari, bu ilçenin yetistirdigi degerli isimlerden biri. Onu destekliyoruz. Inaniyoruz ki Hekimhan, Tabarogullari ile yerelde büyük hizmetlerle tanisacak” seklinde konustu.

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoglu ise, “Biz adayimiza güveniyoruz. Onun projeleriyle Hekimhan’in büyüyecegini ve bölgesinin cazibe merkezi olacagina inancimiz tamdir. Gördügüm kadariyla Hekimhanlilar da Tabarogullari’nin projelerini heyecanla dinliyor. Hekimhanlilar Hekimhan’a bir sans verecek ve Hekimhan, 1 Nisan’dan sonra cumhur ittifakinin hizmetleri Hekimhan’da da halkimizla bulusacaktir. Cumhur ittifakinin basarisi için sandiga eksiksiz gidilip, Sayin Tabarogullari’na destek verelim” ifadelerini kullandi.

Yaklasik 2 aydir Hekimhan’da seçim çalismalarini sürdüren MHP’li Hekimhan belediye Baskan adayi Memet Tabarogullari, Hekimhan’nin cumhur ittifakina olan sevgisini sahada gördüklerine dikkat çekerken, “Yeni Hekimhan, Yeni bir Yasam sloganiyla çiktigimiz yolda artik sonlara geliyoruz. Hemserilerimizle bulustuk onlara projelerimizi anlattik. Onlardaki heyecani gördük. Artik Hekimhan, terk edilen degil tercih edilen bir ilçe olacak. Bunun insasi için Allah nasip eder, halkimizda gereken teveccühü gösterir ise 1 Nisan’dan itibaren kollari sivayacagiz. 5 yilda hayata geçirecegimiz projelerimizle Hekimhan, Malatya’nin ve bölgesinin en gelismis ilçeleri arasina girecek. 31 Mart günü Hekimhan tek vücut olacak ve kararini verecek. 1 Nisan’dan itibaren de ilçede degisim ve gelisim baslayacaktir” dedi.

Iftar bulusmalari

Hekimhan’da gün içerisinde seçim çalismalarini yogunluklu olarak sürdüren MHP’li Tabarogullari ve beraberindekiler son olarak Tashan’da, Hekimhan Madencilik ve Kolin sirketleri tarafindan kendisi için verilen iftar yemeginde hemserileri ile bir araya geldi. Tashan’da ve önceki gün Kursunlu’da kültür merkezinde gerçeklestirilen iftar yemeklerine kalabalik bir katilimin olmasi dikkat çekti.

“Birligin gücüyle, yeni Hekimhan “Mitingi Cuma Günü

Cumhur ittifakinin “Birligin gücüyle, yeni Hekimhan” mitingi ise 29 Mart Cuma günü Hekimhan Atatürk Meydaninda saat 13.00’de gerçeklesecek. Tabarogullari, mitinge tüm hemserilerinin davetli oldugunu hatirlatarak, “ Gelin Hekimhan için birlik olalim, gelecege umutla bakalim” diye konustu.

Kaynak: İHA