Imkander Gazze Ve Suriye'deki Mazlumlari Yalniz Birakmiyor

Imkander Gaziantep Subesi Gazze’de hem Refahta hem de Cebeliye’de her gün 500 aileye iftar yemegi dagitirken, Suriye’de ise Elbab , Akterin, ve Azez çevresindeki kamplarda kalan magdurlara her gün sicak yemek dagitiyor.

Imkander Gazze Ve Suriye'deki Mazlumlari Yalniz Birakmiyor
Yurtiçi ve Yurtdisinda mazlumlara yaptigi yardimlarla büyük takdir toplayarak gönüllere dokunan Gaziantep Imkander, Ramazan ayinda çalismalarini hizlandirdi. Gaziantep Yeditepe Mahallesinde her gün 400 Yetim ve fakir aileye iftarlarini açmalari için yemek dagitimi yapan dernek, Ayrica Suriye ve Gazze’de de her gün binden fazla aileye de iftar yemegi veriyor. Suriye’de Elbab , Akterin, ve Azez çevresindeki kamplarda kalan mazlumlara her gün sicak yemek dagitan dernek, Gazze’de ise iki bölgede iftar yemegi veriyor. Hem refahta hem de Gazze’nin kuzeyinde cebeliye kampinda kalan savas magduru insanlara iftar yemegi yardiminda bulunuyor.

"Gazze’de günlük bin aileye yemek ulastiriyoruz"

Imkander Gaziantep Sube Baskani Sait Gökdere, "Gazze’de günlük bin aileye yemek ulastiriyoruz. Bu konuda yardimlarini esirgemeyen Türkiye’deki Müslüman kardeslerimize tesekkür ederiz. Yaptigimiz çok büyük bir sey degil ama karinca misali olsa da safimiz belli olsun istiyoruz. Peygamber efendimiz hadisi Serif de söyle buyuruyor: ‘Müslüman kardesinin derdiyle dertlenmeyen bizden degildir’ diyor. Yine buyuruyor ki: ‘Komsusu açken tok yatan bizden degildir’ diyor. Bu anlayisla hareket etmeye devam edecegiz. Onun için Müslüman kardeslerimizden desteklerini bekliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA