Halit Dogan Açiklamasi 'Samsun 'Cumhur Ittifaki' Diyor'

Cumhur Ittifaki AK Parti Samsun Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Halit Dogan, “Samsunumuz, 17 ilçemiz kararini verdi. 31 Mart’ta Cumhur Ittifaki diyor” dedi.

Halit Dogan Açiklamasi 'Samsun 'Cumhur Ittifaki' Diyor'
AK Parti Samsun Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Halit Dogan, Tekkeköy’de vatandaslarla bulustu. Samsun’a bir ahenk içerisinde 17 ilçenin tamamiyla el ele vererek hizmet edeceklerini belirten Dogan, “Samsunumuz kararini verdi. Cumhur Ittifaki diyor” seklinde konustu.

Tekkeköy programinda konusan Halit Dogan, “Yerel seçimlere günler kalmisken, 31 Mart sonrasi hayata geçirecegimiz projelerimizi anlatiyor, hemsehrilerimizin fikirlerini dinliyoruz. Biz 17 ilçemizin tamaminda bir ahenk içerisinde hemsehrilerimize hizmet etmek için yola çiktik. Insan odakli projelerimizle vatandaslarimizin her aninda hep yanlarinda olan bir yaklasimla hareket ettik. Bundan sonra da ayni yaklasimla sehrimize hizmet etmeyi sürdürecegiz. Daha hizli, daha güçlü, daha ileri Samsun sözü veriyoruz. Bunu sadece sözde kalacak bir ifade olarak söylemiyorum. Ulasimda, kent sagliginda, turizmde, sosyal belediyecilikte örnek olacak hizmetler üretecek; sehrimiz için, hemsehrilerimiz için canla basla çalismaya devam edecegiz. Bizler 31 Mart’a giden bu süreçte kendimizi hemsehrilerimize emanet ediyoruz. Birlikte el ele vererek, her alanda ileri giden, çaga ayak uyduran bir Samsun sözü veriyoruz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA