Salihli'de, Gölmarmara-Akhisar Baglanti Yolundaki Çalismalar Tamamlandi

Manisa Büyüksehir Belediyesi, il genelindeki yollarda kilit parke tasi ve bordür uygulamalarini sürdürürken asfaltlama çalismalariyla sokak ve caddeleri de birer birer yeniliyor. Bu kapsamda Salihli’de bulunan Gölmarmara-Akhisar baglanti yolunda yürütülen çalismalar da tamamlandi.

Salihli'de, Gölmarmara-Akhisar Baglanti Yolundaki Çalismalar Tamamlandi
Manisa Büyüksehir Belediyesi il genelinde gerçeklestirilen alt yapi ve üst yapi yatirimlariyla vatandaslarin dertlerine derman olacak çalismalari birer birer hayata geçiriyor. Il genelinde gelen talepler dogrultusunda asfalt, kaldirim ve bordürler yenilenerek vatandaslarin hizmetine sunuluyor. Kaldirimlar, yenilenen kilit parke taslari ve bordürleri sayesinde bambaska bir çehreye sahip olurken yeni yapilan asfaltlarla da sokak ve caddeler vatandaslarin güvenli bir sekilde seyahat etmesine imkân veriyor. Bu çalismalar kapsaminda Fen Isleri Dairesi Baskanligi ekipleri tarafindan Salihli’deki Gölmarmara-Akhisar baglanti yolu üzerinde devam eden 2 bin 250 metrekareyi bulan alandaki kilit parke tasi ve kaldirim uygulamasi tamamlandi. Ayni yol üstünde yapilan asfalt çalismalari kapsaminda da 3500 tonluk sicak asfalt serimi gerçeklestirildi.

Manisa Büyüksehir Belediyesinin baslattigi çalismalarin sona erdigi Gölmarmara-Akhisar baglanti yolu yepyeni çehresiyle daha güvenli ve konforlu bir sekilde vatandaslara hizmet verecek.
Kaynak: İHA