Rektör Erdal IKAF'24'te Görev Alan Ögrencilerle Iftarda Bulustu

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, yaklasik 50 bin ögrencinin katildigi Iç Anadolu Kariyer Fuari’nda (IKAF’24) görev alan ögrencilerle iftar yemeginde bulustu.

Rektör Erdal IKAF'24'te Görev Alan Ögrencilerle Iftarda Bulustu
Düzenlenen iftar programina Rektör Yardimcilari Prof. Dr. Betül Demirci ve Prof. Dr. Fatih Temizel ile Genel Sekreter Prof. Dr. Ethem Esen ve Anadolu Üniversitesi Kariyer ve Mezun Merkezi (ANAKARIYER) Müdürü Doç. Dr. Seda Tekeli de katildi.

“IKAF’24’ü ögrencilerimizin destegi ile tamamladik”

Iç Anadolu Bölgesinin en büyük fuari olan ve Anadolu Üniversitesi ev sahipliginde düzenlenen Iç Anadolu Kariyer Fuari’nin (IKAF’24), geçtigimiz yil oldugu gibi bu yil da basarili bir sekilde tamamlandigina dikkat çeken Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal sözlerine su sekilde devam etti:

“Anadolu Üniversitesi olarak ögrencilerimizin nitelikli bir egitim almalarinin yaninda, kampüs içinde verimli vakit geçirebilmeleri için de çaba gösteriyoruz. En büyük önceliklerimizden birini ise ögrencilerimizin mezuniyet sonrasi istihdam edilmeleri konusu olusturuyor. Bu amaç dogrultusunda IKAF’24 gibi büyük bir organizasyon ile ögrencilerimizi sektörden önemli isimler ile bir araya getirdik. Böylesine büyük bir organizasyonda Üniversitemizin birçok birimi aktif olarak faaliyet gösterdi. En büyük destekçilerimiz ise IKAF’24 kapsaminda görev alan ögrencilerimiz oldu. Bu vesileyle bereketin simgesi Ramazan ayinda siz degerli ögrencilerimize tesekkür etmek için iftar programinda bir araya geldik. Sizlere bir de küçük hediyemiz olacak. IKAF’24’te görev alan ögrencilerimiz bir hafta boyunca ücretsiz olarak üç ögün yemekhanemizden yararlanacaklar. Sizlerin katkilari olmadan böyle büyük bir organizasyonu basari ile tamamlayamazdik. Destekleriniz için hepinize tesekkür ediyorum.” dedi.

Iftarin ardindan ögrenciler, Rektör Erdal ile hatira fotografi çektirdiler.
Kaynak: İHA