Baskan Adayi Mandalinci'den Sokak Hayvanlari Için Refah Sözü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bodrum Belediye Baskan Adayi Tamer Madalinci, Bodrum Kent Konseyi Hayvanlarin Yasam Hakkini Koruma Çalisma Grubu’nca hazirlanan "Sokak Hayvanlarinin Refahi Için” protokolüne imza atti.

Baskan Adayi Mandalinci'den Sokak Hayvanlari Için Refah Sözü


Baskan Adayi Mandalinci, Bodrum Belediyesi’nin Islamhaneleri Mahallesi’nde bulunan sokak hayvanlari bakim ve rehabilitasyon merkezinde, Kent Konseyi Hayvanlarin Yasam Hakkini Koruma Çalisma Grubu üyeleri Inci Kutay, Efsa Verdön, Behçet Hak ve Avukat Ogul Günay ile bir araya geldi. Çalismalari hakkinda bilgi veren Kent Konseyi üyeleri, bakim ve rehabilitasyon tesisin durumu, kapasitesi, eksikleri ve gelistirilmesi gereken yönlerine yönelik görüslerini aktardi, is birliginin önemine dikkat çekti. Baskan Adayi Tamer Mandalinci ise STK’larin katilimi ve görüslerini her konuda önemsediklerini aktararak, Bodrum’un gelecegine yönelik projelerde oldugu gibi patili dostlar için yapilacak her türlü çalismada da ortak hareket edeceklerini ifade ederek sokak hayvanlari için hazirladigi projeler hakkinda bilgiler aktardi.

Mandalinci, ’hayvanlarin barinaklarinin fazlalastirilmasi ve sartlarinin iyilestirilmesi, veterinerlik hizmetleri, kaçak üretme, dövüstürmeyle mücadele’ gibi konulara iliskin sokak hayvanlarinin refahina yönelik hazirlanan protokole imza atti.
Kaynak: İHA