Zücaciye Dükkani Reklami Deve Kervani Ve Midilli Atlariyla Yapildi

Batman’da açilacak bir zücaciye dükkani tanitimi için sehir sokaklarinda deve kervani ve Midilli atlariyla duyuru yapildi.

Zücaciye Dükkani Reklami Deve Kervani Ve Midilli Atlariyla Yapildi
Batman’da Ramazan bayrami öncesi açilisi yapilacak olan bir zücaciye magazasi isletmecisi tanitim amaciyla Denizli’den Batman’a 2 deve ve 2 Midilli ati getirtti.

Reklam afisleri ile donatilan deve ve atlar, kent merkezinde islek cadde ve sokaklarda gezdirilerek tanitim ve açilis duyurusu yapiliyor. Deve kervani ile karsilasan vatandaslar saskinliklarini gizleyemedi.

Ilk defa deve ve Midilli ati gören kimi vatandaslar ise cep telefonlari ile o anlari kaydederken kimileri ise öz çekim yaparak hatira fotografi çekti.

Gördügü deve kervani karsisinda sasirdigini belirten vatandaslardan Hasan Akdemir, bir anda kendisini Arabistan çöllerinde zannettigini söyledi.



Ilginç bir tanitim yönteminin seçildigini vurgulayan Akdemir, “Ilginç bir tanitim olmus yani Batman’da deve görmek hakikaten ilginç. Kendimi bir anda Arabistan’da zannettim. Karsima birden çikinca sasirdim. Ama güze bir tanitim olmus. Batman’da yapilabilecek en ilginç tanitim olmus” dedi.

Denizli’den geldiklerini belirten deve sahibi Rasit Durmaz ise gördükleri yogun ilgi karsisinda sasirdiklarini dile getirdi.

Deve kervani ile kentin neredeyse tüm caddelerinde tanitim amaciyla dolastiklarinin aktaran Durmaz, "Herkese iyi Ramazanlar diliyorum. Tanitim amaciyla Batman’a geldik. Reklam ve tanitimin yani sira isteyenleri develere de bindiriyoruz. Denizli’den Batman’a geldik. Degisiklik oldu, merakli çok, herkes deve görmedigi için bir anda karsisinda görünce heyecanlaniyor" ifadelerinde bulundu.
Kaynak: İHA