Ramazan Ayinin Ilk Gününden Bu Yana Ilgi Büyük

Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü vatandaslardan gelen talep üzerine Ramazan ayi boyunca Istanbul’a cami gezileri düzenlemesi talimati vermisti. Ramazan’in ilk günü itibariyle baslayan gezilerden toplam 874 Düzceli faydalanirken günübirlik gezilere katilanlar en çok Ayasofya Camii Kebir’i ile Çamlica Camii’nden etkilendiklerini dile getirdi.

Ramazan Ayinin Ilk Gününden Bu Yana Ilgi Büyük
Düzce Belediyesi tarafindan Istanbul’a düzenlenen cami gezileri her gün araliksiz devam ediyor. Ramazan ayinin baslamasi ile düzenlenmeye baslayan seferler kapsaminda Düzce’den 874 kisi Istanbul’daki Eyüp Sultan Camii, Sultanahmet Camii, Ayasofya Camii Kebir’i ve Çamlica Camii’ni ziyaret etti. Ramazan ayinin manevi iklimini en güzel sekilde yasayan Düzceliler gezilerden duydugu memnuniyeti anlatirken gezilerin düzenlenmesinde emegi olan basta Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü olmak üzere herkese tesekkürlerini iletti. Günübirlik seklinde ve rehber esliginde düzenlenen gezilerde iftar ikrami da yapilan konuklar memnuniyetlerini söyle anlatti: “Baskanimizdan Allah razi olsun, çok güzel bir gün geçirdik. Hislerimi anlatamam çok mutluyum. Çamlica Camii’ni çok begendim. Görülmemis bir sey yapilmis, orayi görünce agladim. Bugünü hiç unutamayiz, çok güzeldi. Her sey için belediye baskanimiza çok tesekkür ederiz, mükemmel bir organizasyondu.”

Inanç turizmi olarak düzenlenen gezilere Düzcelilerden yogun ilgi olurken haftasonu günlerin de dahil edildigi gezilere iliskin açiklamada bulunan Baskan Dr. Faruk Özlü, Ramazan ayi sonunda gezilerin çesitlendirilerek belirli araliklarla düzenlenmeye devam edecegini belirtti.

Rezervasyonlarin dolu oldugu geziler Ramazan ayinin kalan 15 günü boyunca da ayni rotada devam edecek.
Kaynak: İHA