Cumhurbaskani Yardimcisi Yilmaz, Ahlat'ta Halkla Bulustu

Cumhurbaskani Yardimcisi Cevdet Yilmaz, Bitlis’te partisinin düzenledigi mitingin ve iftar programinin ardindan Ahlat ilçesine geçerek ‘Halk Bulusmasi’ programina katildi. Ilçenin Mazlum Yegül Caddesi üzerinde bulunan AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi önünde vatandaslara hitap eden Cumhurbaskani Yardimcisi Cevdet Yilmaz, Cumhur Ittifaki adayi Yavuz Gülmez’e destek isteyerek 31 Mart aksaminda Ahlat’in sonuçlarini özel olarak takip edeceklerini söyledi.

Cumhurbaskani Yardimcisi Yilmaz, Ahlat'ta Halkla Bulustu
Programda ilk olarak konusan Cumhur Ittifaki Ahlat Belediye Baskan Adayi Yavuz Gülmez, Cumhurbaskani Yardimcisi Cevdet Yilmaz’i Ahlat’ta agirlamaktan onur duyduklarini söyledi.

Gülmez, “Bugün Ahlat bir baska güzel. Çünkü bugün bu meydanda bu topraklarin yetistirdigi en önemli degerlerden biri olan Ahlat sevdalisi büyügümüz Cumhurbaskani Yardimcimiz sayin Cevdet Yilmaz beyefendi aramizdalar. Cumhurbaskani yardimcim bu ziyaretiniz bizleri ve Ahlatliyi ziyadesiyle mutlu etmistir. Allah sizlerden razi olsun insallah. Muhterem efendim artik Ahlat kararini vermistir. Dün oldugu gibi bugün de bu coskulu topluluk Allah’in izniyle 31 Mart aksami efsane AK Parti belediyeciligini müjdelemektedir. Allah’a hamd ediyorum. Kiymetli Ahlatlilar bu mübarek günde ve bu soguk günde tesrif ettiniz. Allah sizlerden razi olsun. Bu memleketin sokak sokak, cadde cadde sorunlarini bilerek projeler ürettik ve bu projelerin desteklenmesi lazim. Dün oldugu gibi bugün de Allah’in izniyle hükümetimizin sonuna kadar arkamizda oldugunun farkindayiz” dedi.

Daha sonra konusan Cumhurbaskani Yardimcisi Cevdet Yilmaz, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in selamlarini ileterek sözlerine basladi.

Yilmaz, “Degerli kardeslerim sizlere öncelikle Cumhurbaskanimiz kendisi de Ahlatli olan, burada yeri olan, mekani olan Cumhurbaskanimiz sayin Recep Tayyip Erdogan’in selamlarini iletiyorum. Ayni sekilde burada kendisi için bir konut insa ettiren, kendisini Ahlatli olarak gören Milliyetçi Hareket Partisi’nin degerli Genel Baskani sayin Devlet Bahçeli’ye de selamlarimizi iletiyorum.

Degerli kardeslerim, önümüzde bir seçim var. Adayimiz Yavuz bey. Yavuz Bey’e 31 Mart’ta evet diyor muyuz? Yavuz Bey’le birlikte Ahlat yeni dönemde yeni hizmetlerle yeni hamlelerle yoluna devam edecek insallah. Bugüne kadar Ahlat’a çok hizmetler yaptik. Hükümet olarak Ahlat’a bir baska gözle baktik. Burasi Kubbetül Islam. Burasi bizim medeniyetimizin temel taslarindan. Bu gözle baktik. Ve elimizden gelen tüm imkanlarla Ahlat’in yaninda olduk. Ahlat’a yatirimlar yaptik. En son Cumhurbaskanligimizin da külliyesini buraya yaptik. Millet bahçeleriyle, altyapisiyla, üst yapisiyla restorasyonlariyla Ahlat’a bütün destegimizi vermeye çalistik. Her bir projemizi de birebir Cumhurbaskanimiz takip etti. Allah ondan razi olsun. Allah basimizdan eksik etmesin” dedi.

“Yeni dönemde de Yavuz baskanimizla birlikte ayni anlayisla hizmetlerimize devam edecegiz” diyen Cumhurbaskani Yardimcisi Cevdet Yilmaz sözlerini söyle sürdürdü, “Yavuz Bey güzel projeler hazirladi. O projelere merkezi idare olarak elimizden gelen tüm destegi vermeye devam edecegiz. Kendisinin yanindayiz, arkasindayiz. Bizim siyasetimiz makam ve mevki siyaseti degil. Makamlar ve mevkiler gelip geçicidir. Dünya da gelip geçici. Önemli olan o makamlardayken halka hizmet etmektir. Halkin ihtiyaçlarini görmektir ve birlikten yana olmaktir. Kendi nefsinizin aleyhine de olsa, kendi menfaatinizin aleyhine de olsa birlikten ayrilmamaktir. Ben inaniyorum ki kim ne yaparsa yapsin Ahlat birligimize güç verecek.

Insallah önümüzdeki dönem Türkiye Yüzyili diyoruz. Türkiye Yüzyili’nda çok daha ileriye hedeflere yürüyecegiz. Sadece bölgemizde degil, küresel düzeyde çok daha farkli bir konuma ulasacagiz. Bunun için bir seye ihtiyacimiz var sadece. Ahlat’ta da bana göre en güzel mesaj budur. Birlik siyasetine ihtiyacimiz var. Beraberlik siyasetine ihtiyacimiz var. Biz bir olmazsak beraber olmazsak baskalarina firsat dogar. Ahlat halki bunu en güzel sekilde degerlendirecektir. Buna yürekten inaniyorum. Baskalarina firsat vermeyecektir. Birligimizi, beraberligimizi muhafaza edecektir.

Degerli Ahlatli hemserilerim 31 Mart’a hazir miyiz? 31 Mart’ta AK Parti demeye, Cumhur Ittifaki demeye Yavuz Bey’i belediye baskanligina tasimaya kararli miyiz? Evet. Benim gördügüm Ahlat isi bitirmis. Insallah 31 Mart’ta, 31 Mart aksaminda Ahlat’in sonuçlarini özel olarak takip edecegiz. Ve buradan gelen sonuçlar farkli bir mesaj verecek. Hem Türkiye’ye hem de Dünyaya ülkemizin, milletimizin gücünü göstereceksiniz.”
Kaynak: İHA