Su Sonsuz Bir Kaynak Degil

DÜZCE – Düzce Tarim ve Orman Müdürlügü, Çilimli Ibrahim Hosver Ortaokulunda su kaynaklarinin korunmasi, sürdürülebilir kullaniminin önemini vurgulamak için bilgilendirme yapildi.

Su Sonsuz Bir Kaynak Degil
Düzenlenen etkinlige Il Müdürü Esra Uzun, Çilimli Ilçe Müdürü Aydin Koca; Ilçe Milli Egitim Müdürü Abdurrahman Yurttas, Okul Müdürü Soner Mentese, Okul ögretmen ve ögrencileri katildi.

Il Müdürü Esra Uzun etkinlikte yaptigi konusmada suyun hayati önemine deginerek, her damlanin kiymetini bilmemiz gerektigini vurguladi. Uzun, “Su, hayatin kaynagidir ve sürdürülebilir bir gelecek için suyun korunmasi büyük önem tasimaktadir. Günümüzde su kaynaklarimiz üzerindeki baski her geçen gün artmakta ve bu durum, tasarruflu su kullaniminin önemini daha da artirmaktadir. Su, sonsuz bir kaynak degildir. Kullanirken dikkatli olmali, her damlasini korumaliyiz. Gelecek nesiller de dahil olmak üzere, hepimizin bu degerli kaynaga ihtiyaci var. Gelin, su tasarrufu konusunda bilinçli adimlar atalim ve bu konuda birer örnek olalim” dedi.

Gida Mühendisi Hacer Eksi Karaagaç tarafindan sunum yapilarak su tasarrufu konusunda alinabilecek önlemler ve bu konuda bireysel olarak yapilabilecek katkilar hakkinda ögrenciler bilgilendirildi.

Sunumun ardindan ögrencilere hediye takdimi ile etkinlik sona erdi.
Kaynak: İHA