Cumhurbaskani Yardimcisi Yilmaz Açiklamasi 'Ekrem Imamoglu, Verdigi Vaatleri Bile Hatirlamiyor'

BITLIS – Cumhurbaskani Yardimcisi Cevdet Yilmaz, partisinin Tatvan’da düzenledigi mitingde muhalefet partilerine yüklenerek topluma verdikleri vaatleri bile hatirlamadiklarini söyledi.

Cumhurbaskani Yardimcisi Yilmaz Açiklamasi 'Ekrem Imamoglu, Verdigi Vaatleri Bile Hatirlamiyor'
Cumhurbaskani Yardimcisi Cevdet Yilmaz, Bitlis’te partisinin düzenledigi mitingin ardindan Tatvan ilçesine geldi. Partililer ve kalabalik tarafindan karsilanan Cumhurbaskani Yardimcisi Cevdet Yilmaz, Filistin Parki’nda halka hitap etti. Geçtigimiz milletvekili seçiminde muhalefet partilerinin darmaduman oldugunu söyleyen Cumhurbaskani Yardimcisi Cevdet Yilmaz, “Degerli arkadaslar 31 Mart’ta seçime gidiyoruz. Allah razi olsun milletimizden Cumhurbaskanimiza güvenini tazeledi, meclisimizde de Cumhuriyet ittifakina net bir çogunluk verdi. Öncelikle siz degerli Tatvanlilara geçen seçimde destek verdiginiz için tesekkür ediyoruz. Bakin o seçimden sonraki manzaralari gördünüz degil mi? Muhalefet partilerinin ne hale geldiklerini, o kurulan masalarin nasil dagildigini hep birlikte gördünüz. Bazi insafli muhalifler bile seçimden sonra dediler ki ‘iyi ki biz kazanmadik’, ‘iyi ki Ak Parti kazanmis, Cumhur Ittifaki kazanmis’ dediler. Degerli kardeslerim Ramazan-i Serifteyiz, biraz buruk yasiyoruz Ramazan’i. Zira Gazze’deki hadiseler hepimizin için yakiyor. Buradan Gazzeli kardeslerimize de selamlarimizi, dualarimizi gönderiyoruz. Türkiye olarak da elimizden gelen tüm gayreti sarf ediyoruz Gazzeli kardeslerimiz için, sarf etmeye de devam edecegiz” dedi.



“Ekrem Imamoglu, verdigi vaatleri bile hatirlamiyor”

CHP Istanbul Büyüksehir Belediyesi Baskani Ekrem Imamoglu’nun vaatlerini unuttugunu söyleyen Cumhurbaskani Yardimcisi Cevdet Yilmaz, “Bizim siyaset anlayisimiz böyle. Biz söz verdik mi sonuna kadar sözümüzün pesinde oluruz. Bazi siyasetçiler birakin dediklerini yapmayi, neyi vaat ettiklerini bile hatirlamiyorlar. Istanbul’da görüyorsunuz neyi söyledigini, topluma ne söz verdigini bile hatirlamiyor. Bizim öyle bir anlayisimiz yok” dedi.



“Gelecek ay Dogu Ekspresi’nin aynisini Tatvan’a yapacagi”

Bitlis’in turizmini kalkindirmak amaciyla önümüzdeki ay Ankara-Tatvan turistik trenlerini hizmete koyacaklarini aktaran Cumhurbaskani Yardimcisi Cevdet Yilmaz, “Önümüzdeki dönem bu çevre yoluna daha fazla agirlik verecegiz. Bu trafik çilesinden Tatvan’imizi kurtaracagiz. Merkezi idare ve yerel yönetim el ele verip gönül birligi içinde, akil birligi içinde bu problemi de insallah Tatvan’in gündeminden çikaracagiz Allah’in izniyle. Gelecek ay Dogu Ekspresi’nin aynisini Tatvan’a yapacagiz. Kayak merkezi sorunumuzu da halledecegiz insallah. Biz eser ve hizmet siyaseti yapiyoruz. Kalkinmayi, demokrasiyi savunuyoruz, huzur ve güven ortamini savunuyoruz, çoluk çocugumuzun gelecegi için daha fazla yatirim, daha fazla hizmetle bu güzel beldemizle bulusturmak için AK Parti diyoruz, Cumhur Ittifaki diyoruz” dedi.

Kaynak: İHA