Kars Belediyesi'nden Sosyal Ve Kültürel Etkinlikler

Kars Belediyesi’nde 2020 yilinda kayyum atanmasiyla birlikte kenttin sosyal ve kültürel hayatina katkida bulunmak amaciyla düzenlenen konserler, senlikler, festivaller, tiyatrolar, gösteriler, kongreler, sergiler, eglenceler, sportif faaliyetler ve meslek edindirme kurslariyla kentte katki saglandi.

Kars Belediyesi'nden Sosyal Ve Kültürel Etkinlikler
Belediye sosyal ve kültürel çalismalar kapsaminda özellikle üniversiteye hazirlanan ögrencilerin istifade ettigi her yastan vatandasin kaliteli vakit geçirdigi, ücretsiz ikramlik ve internet baglantisi bulunan Cumhuriyet ve Örnek Millet Kiraathaneleri ile Aynali Kösk Kültür Sanat Merkezi ve Bilgi Evi’ni vatandaslarin hizmetine soktu.

Yine Kars’in kültürel ve sanatsal kimligine deger katmak, basta çocuk ve gençler olmak üzere vatandaslari kültürel ve sanatsal etkinliklere yönlendirmek amaciyla “Kars Belediyesi Tiyatro Toplulugu” nu hayata geçirildi.

Tiyatro toplulugu, "Kars’in Çocuklari Karslilara Oynuyor" slogani ile kisa sürede Kars Merkez ve ilçelerinde 23 oyun sahneleyerek binlerce çocuk ve vatandasla bir araya geldi.

Ayrica belediye Kültür-Sanat ve Meslek Edindirme faaliyetleri kapsaminda 14 Kurs açiti, 391 kursiyer kurslari basariyla tamamladi.
Kaynak: İHA