Fethiyespor 91. Yildönümünü Kutladi

TFF 2. Lig Kirmizi Grup takimlarindan Fethiyespor, 91. yildönümünü sade bir çelenk sunma töreni ile kutladi. Fethiye Beskaza Meydani Atatürk Aniti önündeki çelenk sunma töreninde konusan Fethiyespor Baskani Esat Bakirci; "Fethiyespor’un üst liglerde olmasini diliyorum" dedi.

Fethiyespor 91. Yildönümünü Kutladi


Lacivert Beyazli Fethiyespor’da 91. yil coskusu yasaniyor. 23 Mart 1933 yilinda kurulan Fethiyespor’un yil dönümü Beskaza Meydani’nda sade bir çelenk sunma töreni ile kutlandi. Atatürk aniti önünde çelenk sunma törenine, Fethiyespor Baskani Esat Bakirci Baskan yardimcilari Metin Sevinç, Aytekin Aras alt yapi koordinatörü Enver Ataçocugu ile alt yapi antrenörü ve sporculari katildi.

Baskan Esat Bakirci, Atatürk anitina çelenk sunduktan sonra yaptigi açiklamada "91. yildönümümüz hepimiz için kutlu olsun. Takimimizin deplasmana gitmesi ve Ramazan ayi olmasi nedeniyle sade bir çelenk sunma töreni gerçeklestirdik. Önümüzdeki günlerde birlik, beraberlik coskusu nedeniyle dualarla bir iftar yemegi yapacagiz. Fethiyespor’umuzun üst liglerde olmasini diliyorum. Fethiyespor’u yasatmak için güzel günler insallah Fethiyespor’umuzun olsun” dedi.

Kaynak: İHA