Dükkana Girerek Basina Silah Dayayan Sahis 48 Bin TL'lik Zarar Verdi Açiklamasi 7 Saattir Polise Direniyor

Elazig’da dur ihtarina uymayan ve polis aracina çarpan sahis, sanayi sitesinde bir dükkana girerek basina silah dayadi. Girdigi oto tamirhanede 48 bin liralik zarara neden olan ve 7 saattir direnen sahsin yakalanmasi için çalismalar devam ediyor.

Dükkana Girerek Basina Silah Dayayan Sahis 48 Bin TL'lik Zarar Verdi Açiklamasi 7 Saattir Polise Direniyor
Olay, merkeze bagli Salibaba Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, asayis kontrolü yapan polis ekipleri, 23 AJ 670 plakali otomobile dur ihtari yapti. Ihtara uymayan kimligi belirsiz sahis araciyla kaçmaya basladi.

Polis ekiplerinin kovaladigi otomobil, sanayi sitesinde bir polis otosuna çarparak durabildi. Kazanin ardindan belinden çikardigi silahi basina dayayan süpheli, sanayi sitesindeki bir is yerine girerek kendini kilitledi. Ekiplerin ihbari üzerine olay yerine Asayis Sube Müdürlügü ekipleri, Özel Harekat ve Yunus ekipleri ile ambulans sevk edildi. Polis ekipleri, olay yeri serit geçerek çevre güvenligi aldi. Ancak, süpheli daha sonra olay yerindeki bir oto tamirhanesine siginarak radyatörlerle barikat kurdu. Ikna çalismalari halen devam ederken, sahsin bu eylemi sirasinda 2 radyatörü parçalayarak 48 bin liralik zarara neden oldugu belirlendi. Son olarak tüp ile saç çatiyi delerek baska bir is yerine geçtigi belirlenen sahsin yakalanmasi için polis ekipleri titizlikle çalismalarini sürdürüyor.

Is yeri sahibi Lütfü Küçükyurt, "Eski ve yeni radyatörleri parçalamis. Polisler girmesin diye radyatörlerden barikat kurmus. Radyatörlerin tanesi 24 bin lira, iki tane radyatör gitti. Tahminimce tüpü kullanarak, çatiyi parçalamis ve buradan kaçmis” dedi.

Kaynak: İHA