Baskan Zolan, 'Yine Birlikte Basaracagiz' Mesaji Verdi

Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, Kale Belediye Baskani Mehmet Salih Saginç ile birlikte ilçenin güzelligine güzellik katmaya devam edeceklerini belirterek, “Yine birlikte basaracagiz” dedi.

Baskan Zolan, 'Yine Birlikte Basaracagiz' Mesaji Verdi


Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, Kale Belediye Baskani Mehmet Salih Saginç ile birlikte Kale ilçesinin güzelligine güzellik katmaya devam edeceklerini söyledi.

Denizli’nin 2014 yilinda büyüksehir statüsü kazanmasiyla birlikte Kale ile birlikte tüm ilçe ve mahallelere hizmet eder hale geldiklerini belirten Baskan Zolan, “Denizli Büyüksehir Belediyemiz ve Kale Belediyemiz ile ilçemizin birçok ihtiyacini giderdik. Altyapidan üstyapiya tarimsal desteklerden atik su aritma tesisine vatandaslarimizin nerede neye ihtiyaci varsa gidermek için gece gündüz gayret ettik. Kale ilçemiz için daha hayallerimiz, yapacak olugumuz isler var. Insallah yine birlikte basaracagiz” dedi.



“Kale’miz insallah gelecege daha da umutla bakacak”

Bugüne kadar verdigi destek ve hizmetler nedeniyle Baskan Zolan’a tesekkür eden Kale Belediye Baskani Mehmet Salih Saginç ise, tarihi, dogal ve kültürel güzellikleriyle Denizli’nin incisi Kale ilçesini daha yasanabilir bir hale getirmek için gece gündüz çalismaya devam edeceklerini söyledi.

Bugüne kadar el ele ilçenin birçok ihtiyacini giderdiklerini vurgulayan Baskan Saginç, “Vatandaslarimizin dertleriyle dertlenen, sorunlarina çözüm üreten bir belediye olmaya devam edecegiz. Kale’miz insallah gelecege daha da umutla bakacak. Hemsehrilerimizin destegi ve dualariyla, ilçemiz daha da büyüyerek gelisecek” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA