Agri'da Tam Kapsam Degerlendirme Sinavi Basariyla Tamamlandi

Agri Valiligi himayelerinde, Il Milli Egitim Müdürlügü ve Ibrahim Çeçen Vakfi is birligiyle düzenlenen 3. Tam Kapsam Degerlendirme Sinavi tüm sinav merkezlerinde sorunsuz bir sekilde tamamlandi.

Agri'da Tam Kapsam Degerlendirme Sinavi Basariyla Tamamlandi
Sinav, ögrencilerin akademik basarilarini artirmak, derslerindeki gelisimlerini izlemek, bu konudaki eksikliklerini gidermek ve kendi performanslarini degerlendirme firsati saglamak amaciyla gerçeklestirildi.

Il Milli Egitim Müdürü Hasan Kökrek, sinav sonrasi yaptigi açiklamada, "Sinav merkezlerimizde uyguladigimiz Tam Kapsam Degerlendirme Sinavi’mizi, ögrencilerimizin yogun katilimiyla sorunsuz bir sekilde gerçeklestirdik." dedi.

Kökrek, sinavin önemini vurgulayarak, "Bu sinav, gelecegimizin teminati, aydinlik yarinlarimizin mimari olan ögrencilerimizin akademik basarilarini artirmak, eksikliklerini belirleyerek ona göre bir plan yapmak, üniversite sinavlarina hazirlik sürecinde onlara destek olmak ve ilimizin egitim alanindaki kalitesini artirmak açisindan oldukça önem arz eden bir sinavdir." ifadelerini kullandi.

Ögrencilerin her konuda desteklenecegini belirten Kökrek, "Tüm çabamiz ilimizdeki ögrencilerimizin akademik basarisi ve ilimizin egitimdeki kalitesini yükseltmek için. Bu vesileyle, insallah ögrencilerimizin basarilarindaki artislari daha somut bir sekilde görebilme imkani elde edecegiz." diye konustu.

Kökrek, sinavin basarili bir sekilde uygulanmasinda emegi geçen tüm idareci, ögretmen ve personele tesekkür etti.

Sinav sonuçlari ve il-ilçe-kurum bazli analizleri ilerleyen günlerde Il Milli Egitim Müdürlügü tarafindan açiklanacak.
Kaynak: İHA