Vali Koç Ve Esi, Polat Ailesinin Iftar Sofrasina Konuk Oldular

Agri Valisi Mustafa Koç ve esi Neslihan Gül Koç, Gazi Mahallesi’nde 5 çocuklu Polat ailesinin iftar sofrasina konuk oldu.

Vali Koç Ve Esi, Polat Ailesinin Iftar Sofrasina Konuk Oldular
Agri Valisi Mustafa Koç ve esi Neslihan Gül Koç, Gazi Mahallesi’nde 5 çocuklu Polat ailesine evine sürpriz ziyaret gerçeklestirdi. Vali Koç ve esi, yer sofrasinda aile bireyleriyle birlikte oruçlarini açarak, Ramazan’in birlestirici ruhunu yasattilar. Çocuklarla birebir ilgilenen ve onlarin sevinçlerine ortak olan çift, ailenin talep ve ihtiyaçlarini da dinleyerek, devletin sefkat elini hissettirdiler. Emin Polat, Vali Koç ve esi Neslihan Gül Koç’un ziyaretinden duydugu memnuniyeti dile getirirken, "Devletimizin büyüklerinin bizleri unutmadigini görmek, bizlere verilen degeri hissettiriyor" dedi.

Vali Koç ise, "Ramazan ayi, paylasmanin ve dayanismanin ayidir. Biz de bu vesileyle vatandaslarimizla bir araya gelmek, onlarin sofralarina misafir olmak istedik" ifadelerini kullandi.

Ziyaretin sonunda Vali Koç, çocuklara çesitli hediyeler takdim etti. Polat ailesi ise, bu anlamli ziyaret için Vali Koç ve esi Neslihan Gül Koç’a tesekkürlerini sundu.
Kaynak: İHA