Izmir'deki Feci Kazada Ortalik Savas Alanina Döndü Açiklamasi 2 Ölü, 7 Yarali

Izmir’in Çigli ilçesinde meydana gelen maddi hasarli kazanin ardindan rapor tutan vatandaslar ve otomobillere arkadan gelen araçlarin çarpmasi sonucu trafik kazasi meydana geldi. Ortaligin savas alanina döndügü kazada baba ve oglu hayatini kaybederken 7 kisinin de yaralandigi ögrenildi.

Izmir'deki Feci Kazada Ortalik Savas Alanina Döndü Açiklamasi 2 Ölü, 7 Yarali


Kaza saat 23.00 siralarinda Anadolu Caddesi Çigli Santral Duragi yakinlarinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre caddenin sol seridinde meydana gelen maddi hasarli kazaya karisan 34 KD 5068 ve 35 ARZ 499 plakali araç sürücüleri A.K. (31) ve E.C.I. (27), kaza raporu tutmak üzere araçlarindan indi. Bu esnada Menemen istikametinden Karsiyaka yönüne seyir halinde olan A.E.’nin kullandigi 35 KA 8817 plakali otomobil, önündeki 35 CDP 15 otomobil ile kaza için yardima gelen 35 KE 8835 otomobile ve elektrikli skuterin sürücüsü A.B.S’ye çarparak durabildi.

Ortalik savas alanina döndü

Meydana gelen korkunç kazanin ardindan daha önceki kaza için yardima gelen ve 35 KE 8835 plakali araçtan çikan Ismail Tasdelen (31) ve Turan Tasdelen (58) yola savruldu. Kazanin bildirilmesinin ardindan olay yerine çok sayida saglik ve polis ekibi sevk edildi. Polis yolda güvenlik önlemlerini alirken, saglik ekipleri tarafindan yapilan kontrolde Ismail Tasdelen ve Turan Tasdelen’in kaza yerinde hayatini kaybettigi belirlendi. Öte yandan kazada yaralanan A.K. (31), M.Ü. (22), G.Ü. (25), A.A., T.Ç., A.B.S., ve A.E. çevre hastanelere sevk edildi.

Ismail Tasdelen ve Turan Tasdelen’in cansiz bedeni yapilan incelemenin ardindan Izmir Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi.

Kazayla ilgili baslatilan sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA