Fatih Erbakan Açiklamasi 'Yeniden Refah Partisi, Türkiye'nin En Hizli Büyüyen Siyasi Partisidir'

Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Fatih Erbakan, "6 buçuk ayda 260 binden 487’e bine yani bu süreçte yüzde 90 büyüyen baska bir siyasi parti yok. Yeniden Refah Partisi, Türkiye’nin en hizli büyüyen siyasi partisidir" dedi.

Fatih Erbakan Açiklamasi 'Yeniden Refah Partisi, Türkiye'nin En Hizli Büyüyen Siyasi Partisidir'
31 Mart’ta gerçeklestirilecek olan Mahalli Idareler Seçimleri öncesi Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Fatih Erbakan, Elazig’a geldi. Erbakan, burada sirasiyla Karakoçan, Palu ve Kovancilar ilçelerinde SKM ziyaretleri ve miting düzenledi.

Bu ilçelerde gerçeklesen programda Erbakan, Kovancilar ilçesinde SKM binasi önünde partililere seslendi.

"Önümüzdeki hafta IYI Parti’yi de geride birakacagiz"

Erbakan, “Yeniden Refah Partisinin üye sayisi, 487 bini geçti ve MHP’yi geride biraktik. Simdi önümüzde IYI Parti var. Insallah 15-20 bin üyeyi daha hallettigimiz, kaydettigimiz zaman seçim gelmeden önümüzdeki hafta IYI Partiyi de geride birakacagiz ve seçimlere Türkiye’nin üye sayisi bakimindan 3’üncü büyük siyasi partisi olarak, umudun adresi ve toplanma merkezi olarak artik Yeniden Refah Partimizin gördügünün çok açik bir ispatidir. 6 buçuk ayda 260 binden 487’e bine yani bu süreçte yüzde 90 büyüyen baska bir siyasi parti yok. Yeniden Refah Partisi, Türkiye’nin en hizli büyüyen siyasi partisidir" dedi.

Elazig’dan ayrilan Erbakan ve beraberindekilerin daha sonra Malatya’ya geçerek buradaki programlara katilacagi bildirildi.

Kaynak: İHA